dr_psiloulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια το PC κλεινει μονο του μετα απο 2 δευτερα αφου πατησω το Power ....Τι μπορει να ειναι?
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Άλλαξες τίποτα από hardware ή υπήρχε καμιά διακοπή ρεύματος πρόσφατα;
nick#18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 επισης μηπως κολαει μεσα ο διακοπτης και με το που ανοιξει ξανακλεινει?
dr_psiloulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Οχι δεν αλλαξα κατι....δεν ειναι ουτε ο διακοπτης...οταν δεν ειναι επανω η CPU και εχω μονο το Fan της CPU επανω τοτε δεν κλεινει...Η CPU δουλευει σε αλλο PC...οποτε κατι μου λεει οτι ειναι M/B...
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε να ελαφρύνει λίγο το σύστημα από άποψη κατανάλωση. Βγάλε τους (επιπλέον) δίσκους, DVD drives. Άσε πάνω μια κάρτα γραφικών (αν είναι το pc της υπογραφής σου) και βάλ τον σε stock συχνότητα αν έχεις κάνει o/c.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Επισης, μηπως εχεις P35 chipset? Γιατι μερικες υλοποιησεις, οταν αναβες το PC εσβηνε μετα απο λιγο και ξανααναβε μετα απο ακομα λιγο...για 2-3 φορες, μεχρι να παρει μπρος κανονικα Το συστημα της υπογραφης σου ειναι? Τι PSU εχεις?
dr_psiloulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Οχι ειναι PC 3 χρονον...Δεν εχω τιποτα επανω στο PC...ειναι μονο το M/B μια RAM και το PSU... οταν εχω την CPU επανω και το CPU FAN το πρασινο λαμπακι στην Μ/Β αναβει για 2'' και κληνει οταν βγαλω την CPU και αφεισω το CPU FAN τοτε και το καμπακι αναβει και το CPU FAN δουλευει κανονικα...μάλλον εχει Βραχυκυκλωση η Μ/Β?
SpY Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Οχι ειναι PC 3 χρονον...Δεν εχω τιποτα επανω στο PC...ειναι μονο το M/B μια RAM και το PSU... οταν εχω την CPU επανω και το CPU FAN το πρασινο λαμπακι στην Μ/Β αναβει για 2'' και κληνει οταν βγαλω την CPU και αφεισω το CPU FAN τοτε και το καμπακι αναβει και το CPU FAN δουλευει κανονικα...μάλλον εχει Βραχυκυκλωση η Μ/Β? Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Ξεπατώνεις την ψήκτρα μαζί με την CPU και απλά αφήνεις το καλώδιο για το FAN και δίνεις ρεύμα και ανάβει το πράσινο λαμπάκι ? Ενώ αν έχεις κουμπωμένη την CPU πάνω και δώσεις ρεύμα δεν ανάβει ? (μάλλον ανάβει όπως λες για 2’’ ) ??
dr_psiloulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ακριβος....Η CPU δουλευη σε αλλο PC...
SpY Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Περίεργο Πάντως ή για Μ/Β ή για τροφοδοτικό μυρίζει η δουλειά (αφού όπως λές την CPU την δοκίμασες αλλού)
M@ROUD@S Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 doctor να σε ρωτησω κατι χαζο(?) παστα βαζεις οταν τοποθετεις τη cpu ή απλα ακουμπας πανω τη ψυχτρα;
alex89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Θα σου πρότεινα όπως και ο παραπάνω φίλος, να δοκιμάσεις με ένα άλλο τροφοδοτικό αν μπορείς (αν γίνεται με κάποιου φίλου σου).
alexis333 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Eγω υποψιαζομαι τo τροφοδοτικο και το κουμπι power on ... Mου χει τυχει να κολησει το κουμπι σε ενα πολυ παλιο pc και ανοιξα την προσοψη και του εριξα λιγο λαδακι WD40 (αν θυμαμαι καλα ) και εστρωσε μια χαρα ... Κοιτα και τα υπολοιπα parts.. Καρτα γραφικων , ram κτλ..
skrats Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 doctor να σε ρωτησω κατι χαζο(?) παστα βαζεις οταν τοποθετεις τη cpu ή απλα ακουμπας πανω τη ψυχτρα; έχει δίκιο... δοκίμασε να πατήσεις καλά την cpu με την ψύκτρα και ξαναβάλε πάστα... ενδέχεται επίσης να έχεις βάλει λάθος καλώδια στην μητρική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.