Antwni Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν θα ήθελα να αγοράσω ένα πληκτρολόγιο και σκέφτομαι το Razer Mirror Lycosa Keyboard αλλά δεν ξέρω είναι καλή μάρκα!! Ή να προτιμήσω το Microsoft Sidewinder X6 (AGB-00014) (που επιτέλους έριξε την τιμή το plaisio:-D αλλά μπορεί να το πάρω από το e-shop που το έχει φθηνότερα, αν το πάρω))!! Πείτε και εσείς την γνώμη σας!!Δεν θα ήθελα όμως να έχει lcd...δεν ξέρω αλλά δεν μ'αρέσει έτσι το πληκτρολόγιο!! Επίσης γα το ποντίκι θα πάρω ή το Razer Naga Black Mouse (Optical) ή το Logitech G500 Ανθρακί Μouse (Ενσύρματο) ή το Roccat Kone Gaming Mouse αλλά δεν ξέρω και σε αυτό τι λέει η μάρκα του?? Όπως καταλάβατε θα ήθελα να μην είναι ασύρματο!!Ακούω γνώμες!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
vavlas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν θα ήθελα να αγοράσω ένα πληκτρολόγιο και σκέφτομαι το Razer Mirror Lycosa Keyboard αλλά δεν ξέρω είναι καλή μάρκα!! Ή να προτιμήσω το Microsoft Sidewinder X6 (AGB-00014) (που επιτέλους έριξε την τιμή το plaisio:-D αλλά μπορεί να το πάρω από το e-shop που το έχει φθηνότερα, αν το πάρω))!!Πείτε και εσείς την γνώμη σας!!Δεν θα ήθελα όμως να έχει lcd...δεν ξέρω αλλά δεν μ'αρέσει έτσι το πληκτρολόγιο!! Επίσης γα το ποντίκι θα πάρω ή το Razer Naga Black Mouse (Optical) ή το Logitech G500 Ανθρακί Μouse (Ενσύρματο) ή το Roccat Kone Gaming Mouse αλλά δεν ξέρω και σε αυτό τι λέει η μάρκα του?? Όπως καταλάβατε θα ήθελα να μην είναι ασύρματο!!Ακούω γνώμες!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:44 ---------- Anybody help?? Πληκτρολόγιο θα σου έλεγα να προτιμήσεις το microsoft. Και για την διαφορά τιμής αλλα και γιατί ολα τα microsoft πληκτρολόγια έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τεράστια αντοχή στο χρόνο. Αλλα και πάλι το razer είναι μια χαρά. Ποντίκη αν παίζεις games μην πάρεις ασύρματο γιατί είναι αρκετά βαρύ λόγο των μπαταριών. Το logitech που διάλεξες είναι άριστη επιλογή .
Antwni Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Πληκτρολόγιο θα σου έλεγα να προτιμήσεις το microsoft. Και εγώ αυτό θα διάλεγα αλλά περίμενα να ακούσω και τις γνώμες σας!! Ποντίκη αν παίζεις games μην πάρεις ασύρματο γιατί είναι αρκετά βαρύ λόγο των μπαταριών.Το logitech που διάλεξες είναι άριστη επιλογή . Ναι το ξέρω για αυτό δεν έβαλα ποντίκι ασύρματο!! Και εμένα το logitech μου αρέσει πολύ και έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά (5700dpi)!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.