panosp1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μπόνζουρ στο όμορφο παρεάκι, με το λοιπόν έχω ένα διληματάκι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556043, προσφόρα για μια βδόμαδα 80 γιούροζ... (Υποστήριξη αρχείων βίντεο: MPEG-1(MPG/DAT), MPEG-2(AVI/ISO/IFO/MPG/VOB), MPEG-4 (AVI/Xvid/ASP/AVC HD/H.264), WMV,FLV,MKV,RM/RMVB,TS,m2ts,mts,TP,MJPEG,MOV,VC-1.) Η' http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577, το WD κλασσικά στα 129 γιούροζ. (Βίντεο: AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9. Playlists: PLS, M3U, WPL. Υπότιτλοι: SRT, ASS, SSA, SUB, SMI.) Σε πρώτη (και μάλλον) δεύτερη ματιά, δεν μπορώ να δω κάποια διαφορά. Και τα δύο παιζουν σχέδον όλα τα video formats(subtitles κτλ), και τα δύο έχουνε ethernet. Τι μου διαφεύγει; Μερσί μποκού!
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Kαλησπερα. Περα των γενικων τεχνικων χαρακτηριστικων πρεπει να διαβασεις και αντιστοιχα θεματα οπου αναγραφονται πολλες μικρες λεπτομερειουλες που μπορει να κανουν την μεγαλη διαφορα (αναλογα και την χρηση βεβαια ). Δυστυχως δεν εχω δει καποιο θεμα για το apacer και δεν ξερω αν σημαινει αυτο κατι , και αν (και γιατι ) δεν το προτιμουν. Επισης σημαντικο σε αυτα τα μηχανηματα ειναι η υποστηριξη των εταιρειων και τα update που προσφερουν. Aπο κει και περα δεν ξερω ποσο δελεαρ για σενα ειναι η διαφορα τιμης και τι αρχεια θες να αναπαραγεις , πως ακριβως (δικτυο κλπ κλπ ), αν θα τον συνδεσεις με ενισχυτη ,τηλεοραση )κλπ κλπ.
panosp1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Από μερικά google-αρίσματα που έκανα δεν βρήκα κάποιο review για το Apacer. To Apacer το έχει προσφορα το e-shop για αυτο μου κίνησε την περιέργεια, γιατί το δινουν 50 γιούρια πιο φτηνά και σχεδόν είναι ίδια. Το μόνο που μπορώ να σκέφτω είναι οτι ισως εχει πιο παλιο τσιπακι απο το WD οπότε ισως υπάρχει ένα θέμα σε μεγάλες αναλύσεις. Άπο χρηση, δεν πρόκειτε να το συνδέσω σε μεγαλη ΤV ουτε σε κανα περίεργο ηχοσυστημα (ουτε τωρα ουτε στο προσεχες μελλον). Να δούμε μπας και παρούμε και καμία αλλη γνώμη... >_>
eltoro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 άντε να δούμε γιατί κι εγώ μια γνώμη περιμένω μπας και το χτυπήσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.