karaap Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ποιό είναι το μέλλον των Blu-Ray ; Ταινίες HD πως θα τις βλέπουμε στο μέλλον ; Με δισκάκια Blu-Ray , με αρχεία AVI , matroska ; Θέλω να πάρω laptop να έχει Blu-Ray ή απλό DL driver ; Ευχαριστώ
opera Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 αν ψωνίζεις ταινίες από τον ''θείο'' κάτι τέτοιο είναι το παρόν και το μέλλον στην αναπαραγωγή βίντεο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556043 εγώ προσωπικά δεν περνάω ούτε απ'έξω από βίντεο κλαμπ και Green-ray να βγει όσο υπάρχει ο θείος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 το blu-ray θέλει χαλαρά 2 χρόνια ακόμα για να γίνει "mainstream"
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν αγοράζουμε λαπτοπ για να βλέπουμε full hd ταινίες!
katsikoula Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 συμφωνω με τα παιδια απο πανω. αν κ δν καταλαβα πολυ το σχολιο του The_Judas... υπαρχει κανεις που να κανει κατι τετοιο???
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό που θέλω να πω είναι οτι εφοσον θέλει να αγοράσει λαπτοπ ο karaap, κακώς δίνει έμφαση στο blu-ray που θα του κοστίσει και πολύ ακριβά την δεδομένη χρονική στιγμή. Κατα την προσωπική μου γνώμη ας αγοράσει ένα λαπτοπ με dvd-rw και μετά απο 1-2 χρόνια που θα είναι φθηνά τα blu-ray θα μπορεί να αλλάξει το drive του.
katsikoula Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό που θέλω να πω είναι οτι εφοσον θέλει να αγοράσει λαπτοπ ο karaap, κακώς δίνει έμφαση στο blu-ray που θα του κοστίσει και πολύ ακριβά την δεδομένη χρονική στιγμή. Κατα την προσωπική μου γνώμη ας αγοράσει ένα λαπτοπ με dvd-rw και μετά απο 1-2 χρόνια που θα είναι φθηνά τα blu-ray θα μπορεί να αλλάξει το drive του. α ναι ειχα ξεχασει αυτην την ερωτηση του. εδω συμφωνω μαζι σου. κριμα τα λεφτα δλδ.
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ποιό είναι το μέλλον των Blu-Ray ; Ταινίες HD πως θα τις βλέπουμε στο μέλλον ; Με δισκάκια Blu-Ray , με αρχεία AVI , matroska ; Θέλω να πάρω laptop να έχει Blu-Ray ή απλό DL driver ; Ευχαριστώ Αγοραζουμε αναλογα με το υλικο που εχουμε. Αν η 'γειτονια' μας εχει πολλα δισκακια blu ray η αγοραζουμε απ'εξω παιρνουμε blu ray player. Aν μερες που ειναι παιρνουμε πολλα δωρα απο μακρινους θειους αγοραζουμε media player. Αν τα θελουμε ολα σε ενα παιρνουμε (η περιμενουμε να βγουν και αλλα ) κανα blu ray player που παιζει και mkv οπως το lg. Aν θελουμε να αγορασουμε laptop και για αλλες δουλειες παιρνουμε ειτε bd ειτε dvd βαση των παραπανω.Αν θελουμε να εχουμε για το μελλον ειτε βαριομαστε να αλλαζουμε driver ειτε φοβομαστε οτι ειναι μανουρα διαλεγουμε σκεπτομενοι τις εξης επιλογες : 1.Απαπαπα..τζαμπα λεφτα τωρα.Στο μελλον βλεπουμε. 2.Nαι μωρε , ωχου ,τοσα θα δωσω , ενα πενηνταρι παραπανω που λεει ο λογος (η μια δοση ) και τι εγινε. Αν θελουμε laptop σαν htpc θα προτεινα standalone λυσεις απο τα σοφτγουρικα παιδεματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.