Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ram

valantis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα ενω εχω εγκατεστημενη 6gb ddr3 οταν μπαινω στα windows στο παραθυρο που βγαζει προτα που λεει τα χαρακτηρηστικα του υπολογιστη μου βγαζει οτι εχω 4gb το ιδιο και στο υπολογιστης μου ιδιοτητες ενω αμα τον κλεισω τελέιως και τον ξαναανοικσω μου βγαζει 6gb

intel core i7 920, corsair dominator 6gb, saphire radeon 4870x2 2gb, asus rampage 2 gene, windows vista 64bit

Δημοσ.
εχω το εξης προβλημα ενω εχω εγκατεστημενη 6gb ddr3 οταν μπαινω στα windows στο παραθυρο που βγαζει προτα που λεει τα χαρακτηρηστικα του υπολογιστη μου βγαζει οτι εχω 4gb το ιδιο και στο υπολογιστης μου ιδιοτητες ενω αμα τον κλεισω τελέιως και τον ξαναανοικσω μου βγαζει 6gb

intel core i7 920, corsair dominator 6gb, saphire radeon 4870x2 2gb, asus rampage 2 gene, windows vista 64bit

Διαβάζουμε και λίγο έτσι;

Δημοσ.

sorry για τα λαθη παιδες!!!!!!!!!!!!. οσο για σενα φιλε μου phanispal για να σου απαντησω ειναι ακριβως ετσι μετα απο reboot ειναι ενταξειμου βγαζει οσο εχω, οσο για τα windows ειναι τα 64bit και οσο αναφορα για το bios δε το χω κοιταξει αλλα αν μπορει καποιος να μου πει τι να κανω ας κανει το κοπο.

Δημοσ.

αν εννοεις τη διαχειρηση των windows ναι μου βγαζει 4086 kb συνολο τη πρωτη φορα και μετα το reboot λεει 6134 kb υποψιν οταν λεω reboot εννοω να πατησω τερματισμος λειτουργιας και να τον ξανανοικσω επιτοπου αυτο μου το κανει αν τον αφησω κλειστο πανω απο μισαωρο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:56 ----------

λεω να βαλω τα windows 7 64bit τι λες θα φτιαξει?

Δημοσ.

Γι' αυτό είπα: "ανεξάρτητα απ' το issue που αντιμετωπίζεις".

Δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται.

Απλά κάποια στιγμή κάνε την καλή κι άλλαξε λειτουργικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...