Twisted_Wicked Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει kubuntu netbook και δεν μου αρεσε το layout καθολου,παρολο που εχω kubuntu σε σταθερο.Τι αλλο εχετε να μου προτεινετε; Τωρα κατεβαζω και θα δοκιμασω ubuntu netbook.Επισης διαβασα καπου οτι παιζει και eeebuntu αλλα δεν εχω ιδεα τι ρολο βαραει-αν το εχει δοκιμασει κανεις ας με διαφωτισει. Και μια γενικη ερωτηση:αν εγκαταστησω desktop εκδοση στο netbook θα εχω επιπτωσεις οσο αφορα καταναλωση ram/cpu/μπαταριας κτλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μιας και ξερεις απο ubuntu και εχεις και kubuntu στο σταθερο, καλυτερα να αλλαξεις το netbook layout του kde4 σε κανονικο kde4 layout. Το πολυ να σου παρει 10 δευτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 What?!?Αλλαζει το layout!?! Νομιζα οτι ειναι fixed για netbook... Δεν εχω ιδεα πως αλλα παω να το ψαξω.Ευχαριστω για το tip Ok...ubernoob moment... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:57 ---------- Τελικα το Kubuntu netbook εφαγε ποδι.Ολα γινονταν σε slow motion δλδ ενα ρημαδι απλο scroll up γινεται με δοσεις.Το ιδιο και με ubuntu netbook.Δοκιμασα κατι fixes για την καρτα γραφικων αλλα τζιφος και απο εκει.Δοκιμασα eeebuntu μπας και στρωσει αλλα εκει μου βγαζει no network devices available...Αν καποιος ξερει καποιο distro να δουλευει σωστα στο συγκεκριμενο netbook ας με ενημερωσει γτ με βλεπω να περναω win xp ffs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 δοκίμασε το MUD-Netbook-Edition-2010.0 http://www.mandrivalinux.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=139:-isos&catid=35:-mandriva-linux&Itemid=27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 GMA500 is a bitch Κακά τα ψέματα, δεν ξερω αν θα βρεις distro που να καθεται καλά σε αυτό το netbook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Βαρεθηκα να κανω format...Τελος.Περναω win και τελειωνει η υποθεση.Οταν βγει κανα driver της προκοπης θα το ξανακοιταξω το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 [ΟΦΤΟΠΙΚ] Μιας που το΄χεις μηπως έχεις δοκιμάσει HD ? Θα ήθελα να ξέρω αν σε 720 η 1080 δημιουργει σπασιματα στον ηχο η χανει frames (codecs ?). Επίσης αν εχεις δοκιμασει ποσο κρατά η μπαταρία back to back ταινίες και σε ποιο λειτουργικό.. Και την άποψή σου στη μάχη GMA 950 vs 500 τωρα θα μου πει κανεις 11,6 οθόνη θες και HD... [/ΟΦΦΤΟΠΙΚ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον δεν θα βγει Η σειρά gma500 λέει δεν ανήκει στην intel και δεν μπορεί να δώσει drivers στους kernel devs. Νομίζω ότι υπάρχουν workarounds, αλλά το τίμημα είναι ότι σου βγάζουν τη ψυχή. Ubuntu με εντελώς κλειστά εφέ δεν δουλεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ίσως αυτό το thread να βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 twiner το δοκιμασα το fix.Ελυσε αρκετα προβληματα,το απλο scrolling εγινε γρηγορο κτλπ αλλα σε αναπαραγωγη video ειναι ακομα τραγικο.Και δεν εννοω κανενα x264-ενα ρημαδι flash video δοκιμασα και μετα το εκανα format απο τα νευρα μου. tolis_01 και να ηθελα εφε δεν μπορουσα να τα κανω enable αφου ουσιαστικα δεν υπαρχει καρτα γραφικων οποτε ολο αυτο το χαλι γινοταν με ολα τα εφε off... Περασα τελικα ενα win 7 + ολα τα drivers απο asus και ολα δουλευουν ρολοι.Ακομα και aero σηκωνει ffs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.