newtech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια. Εχει κανεις το παιχνιδι Μπουρλοτ για pc ή γενικα και αλλα με χαρτια? (μπιριμπα κτλ) Υπαχει το μπουρλοτ σε ενα σιτε αλλα ειναι μονο για μελη (γνωστο blog-forum) ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Για Μπουρλότ δεν ξέρω κάτι, αλλά θυμάμαι ότι ένα μέλος του φόρουμ, ο MrSeanKon, είχε φτιάξει μερικές μεταφορές χαρτοπαιγνίων σε PC, χρησιμοποίησε την Αναζήτηση του φόρουμ για να εντοπίσεις όλα τα threads που έχει δημιουργήσει το συγκεκριμένο μέλος και ανάμεσα σε αυτά θα βρεις και τα σχετικά threads...
chill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Η Σαπφώ θα ξέρει σίγουρα [ame] [/ame] Sorry παιδιά δεν μπορούσα να κρατηθώ
alexzzz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Για Μπουρλότ δεν ξέρω κάτι, αλλά θυμάμαι ότι ένα μέλος του φόρουμ, ο MrSeanKon, είχε φτιάξει μερικές μεταφορές χαρτοπαιγνίων σε PC, χρησιμοποίησε την Αναζήτηση του φόρουμ για να εντοπίσεις όλα τα threads που έχει δημιουργήσει το συγκεκριμένο μέλος και ανάμεσα σε αυτά θα βρεις και τα σχετικά threads... από όσο θυμάται το γέρικο ποντιακό μυαλό μου, μπουρλότ (ή μπιλότ... το ίδιο είναι; ) δεν είχε... ξερή και κάτι άλλο ήτο.
million_voices Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 το μπιλοτ ειναι το απολυτο card game μακαρι να υπαρχει σε computerized version αν και χλωμο το βλεπω
kotlid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το "Κουπες" των windows δεν ειναι σαν το μπουρλοτ?
greeneye Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Η Σαπφώ θα ξέρει σίγουρα Sorry παιδιά δεν μπορούσα να κρατηθώ χα χα χα καλο!!!!!!!!
disqualified Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 http://www.webpilotta.com/ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:21 ---------- Το "Κουπες" των windows δεν ειναι σαν το μπουρλοτ? σαν το μπουρλοτ, οπως και το μπουρλοτ ειναι σαν την πρεφα. οπως το πινακλ, ειναι σαν τον θανασση σαν το κουμκαν σαν τη μπιριμπα. Παρομοια διαδικασια παιχνιδιου αλλα αλλο παιχνιδι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:22 ---------- το μπιλοτ ειναι το απολυτο card game αυτο ειναι η πρεφα. Ή μαλλον το μπριτζ αλλα δεν ξερω μπριτζ
nikoleon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια.Εχει κανεις το παιχνιδι Μπουρλοτ για pc ή γενικα και αλλα με χαρτια? (μπιριμπα κτλ) Υπαχει το μπουρλοτ σε ενα σιτε αλλα ειναι μονο για μελη (γνωστο blog-forum) ευχαριστω Θα σου πω εγώ που ξέρω και μπριτζ και μπουρλοτ (ή μπιλότ ή μπέλα). Κάνε αρχικά μια αναζήτηση στο google για belote και αν δε βρεις άκρη στείλε μου pm να σου στείλω ένα που έχω με συμβόλαια. (contract belote)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.