mariakal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Έχω μια εργασία στις ΒΔ σχετικά με ένα νοσοκομείο. (επισυνάπτω αρχειο) Έχω καταλήξει στους πίνακες που πρέπει να φτιάξω: ασθενής ιατρός κλινική εισαγωγή_ασθενούς φιλοξενία εξέταση επέμβαση άλλες νοσ. υπηρεσίες αλλά δεν μου προκύπτουν τα πεδία και οι σχέσεις. Μήπως πρέπει να βάλω και άλλους πίνακες? Πχ ασφαλιστικός φορέας, υπηρεσία ,προϊόν … ή μήπως έχω εντελώς λάθος σχεδιασμο? db.txt
mariakal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 σχετικά με το θέμα που έχω θέσει, τελικά έχω καταλήξει στο εξής: Ίσως είναι προτιμότερο να σχεδιάσω πρώτα το ΔΟΣ με τις κατάλληλες οντότητες. Οι οντότητες που "βλέπω", είναι: ασθενής ιατρός κλινική εισαγωγή_ασθενούς φιλοξενία εξέταση επέμβαση άλλες νοσ. υπηρεσίες ασφαλιστικός φορεας Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
akil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Στείλε μου PM να σου εξηγήσω την διαδικασία.
ntaryl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα Απλα θα πω μερικα λογια το πως θα ηταν προτιμοτερο να το υλοποιησεις . Δεν εχω ασχοληθει με Acess ετσι δεν μπορω να σε βοηθησω με περισοτερες λεπτομερειες. Κεντρικη Φορμα =Νοσοκομειο (Καρτελα με Οροφο και ποσα Δωματια,κρεβατια) Τομεις = αντικαρκινικο -μαιευτηριο,οφθαλμολογικο κτλπ Εργατικο δυναμικο= Γιατροι ,Νοσοκομοι ,καρτελες με ρεπο και Ωραρια ,Εφημερευεσεις Πελατες = Προσωπικα στοιχεια (ασφαλιστικος φορεας-Συνολικο ποσο διαμονης ,προκαταβολης-φαρμακα-εξετασεις),Λογος διαμονης(γνωματευση),Οροφο δωματιο.Μερα εισαγωγης μερα εξιτηριου . Απο εκει και περα μπορεις να εχεις ενα ολοκληρωμενο προγραμμα . Δεν μας λες ποσο χρονικο περιθωριο εχεις να το υλοποιησεις ? καλο βραδυ Υ.γ Αν βγηκα εκτος να με συγχωρεσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.