Προς το περιεχόμενο

διπολικο συστημα

marmagia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά,εχω να κανω μια εργασία,όπου μου ζητάει να αναγνωρίσω στης κριση των πυραυλων στη κουβα,τα στοιχεια του χαλαρου διπολικου συστηματος και τη διαπλοκή του ιδεολογικού/ γεωπολιτικού παράγοντα...

το θέμα ειναι οτι δεν είμαι σίγουρος για αυτά που έχω στο μυαλό μου να γράψω,και θα ήθελα να μου δώσετε μια βοήθεια αν γνωρίζεται και θέλετε

Δημοσ.

Βεβαίως και να σου πούμε την άποψη μας για αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Τι έχεις στο μυαλό σου σχετικά με το θέμα;

Δημοσ.

πιστευω οτι στο ιστορικο αυτο γεγονος,δεν υπηρχε χαλαρη διπολικη σχεση,μιας και πασιφανως η ΕΣΣΔ χρησιμοποιει την κουβα..απο την αλλη ομως,οι ΗΠΑ χρειαζονται την συμφωνη γνωμη των διαφορων οργανων

σαν διαπλοκη ιδεολογικου και γεωπολιτικου παραγοντα,πιστευω οτι εννοει ιδεολογικα τις διαφορες του πολιτικου καθεστώτος στην καθε χωρα και γεωπολιτικά χωρις να ειμαι σιγουρος,τις συμαχιες της καθε πλευρας;

Δημοσ.

Εγώ σε εμπιστεύομαι πάντως, περίπλοκα τα είπες, γράφτα σε παραγράφους και εμπιστέψου την άποψη σου.

Φαντάζομαι ότι έχεις διαβάσει 2-3 σχετικά άρθρα, αντιπαρέβαλε τα μην άποψη σου και τελείωσες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...