Προς το περιεχόμενο

Survival Horror για PS3

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτεινετε μου καποιο να παρω. Προς το παρων εχω καταληξει σε Dead Space και Alone in the Dark. Και τα 2 τα βρισκω κατω απο 20 ευρω (το Dead Space 20 ευρω στο Πλαισιο). Ποιο απο τα 2 ειναι πιο καλο? Το ξερω οτι ειναι τελειως διαφορετικα παιχνιδια αλλα γενικα θελω καποιο το οποιο να εχει την καλυτερη ατμοσφαιρα (την βαζω πανω απο το gameplay).

Δημοσ.

αν και εχω xbox360 (η ουσια παραμενει η ιδια) προτεινω ανεπιφυλακτα dead space,εμενα μου αρεσε πολυ και αρκετες φορες τιναχτηκα απο την καρεκλα...alone in the dark δεν εχω παιξει αλλα δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα...

Δημοσ.

sillent hill homecoming απο εμενα, με πληρη σκοταδι, αν θελουμε το σκατο να παει στην καλτσα!

επισης αν εχεις και κανενα εμπειρο ηχοσυστημα ακομα καλυτερα.

Δημοσ.

Το Alone In The Dark για το PS3 ισως να ειναι το μονο παιχνιδι που ειναι αρκετα προσεγμενο σε σχεση με X360 και PC .

Εμενα μου αρεσε αρκετα σαν τιτλος (καθως ειχε καποιες καινοτομιες για το ειδος) παιζοντας τον στο 360 ομως ειχε καποια προβληματα στον χειρισμο ομως διαβασα οτι στο PS3 λυθηκαν επισης η εκδοση του 3 εχει καλυτερα γρφικα .

Δημοσ.

Η έκδοση του Alone in the dark για PS3 φτιάχτηκε από την αρχή και γι αυτό καθυστέρησε σχεδόν 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού για το 360.Ναι έχει καλύτερα γραφικά,ναι έχει καλύτερο χειρισμό και η κάμερα είναι σαφώς καλύτερη αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι πατάτα.

Δημοσ.

Σου προτεινω τα Dead Space και Siren: Bloodcurse τα οποια ειναι εκπληκτικα...μακρια απο τα Alone In The Dark και Silent Hill: Homecoming.

Αν εχεις προσβαση σε 360 παιξε οπωσδηποτε το πρωτο Condemned - το καλυτερο survival/horror της γενιας IMO.

Δημοσ.

Μονο dead space και Siren αξιζουν πραγματικα. Το silent hill 6 ειναι απολιθωμα σε σχεση με το 1, 2, 3. Βεβαια αν δεν εχεις παιξει κανενα απο τα παλια τοτε το homecoming αξιζει τα λεφτα του αλλιως σιγουρα οχι. Το siren ειδικα ειναι περιπτωση σαν survival horror παιχνιδι. Εξαιρετικο πραγματικα.

Edit: παρε και ενα τρομερο και φοβερο review του παιχνιδιου.

[ame]

[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...