zoranb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Έχω κατεβάσει μια ταινία που είναι blue ray rip και πιάνει περίπου 9gb. Όπως καταλαβαίνετε, είναι ηψηλής ποιότητας και θέλω να το διατηρήσω αυτό ώστε να την ποροβάλλω στην fullHD tv μου. Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι το dvdplayer που έχω , δεν παίζει BRay, αλλά ούτε και mpeg video γιατί είναι παλιό και φθηνό. Ο μόνος τρόπος να δώ την ταινία αυτή ίσως είναι να την γράψω σε ένα dvd dual format ώστε να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή χωρητικότητα με την όσο το δυνατόν μικρότερη απώλεια σε ποιότητα κλπ. Αυτό μπορώ να το κάνω με το convertXtodvd;
parsifal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν κατάλαβα καλά, η ερώτηση είναι αν το ConvertXToDVD υποστηρίζει εγγραφή σε Dual Layer blank DVDs; Από http://www.vso-software.fr/faq.php#technical-14 : You say I can only put 4.37 GB of data on a DVD, so how do I put larger movies on a disc?Either you transcode the DVD to reduce its size or you use a Double Layer media, which holds 8.5 GB, if your writer supports that.
Heatspreader Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Με το να μετατρέψεις μία ταινία blu ray rip (mkv) σε mpeg2 (video TS), αυτόματα η ταινία παύει να είναι HD και γίνεται SD. Όπως καταλαβαίνεις τσάμπα το κατέβασμα μιας και θα χάσεις πολύ ποιότητα. Σε καμία περίπτωση δεν θα έχει κακή ποιότητα, απλά θα είναι ότι μπορεί να "δώσει" ένα DVD9, δηλαδή μία πολύ καλή εικόνα σε SD. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, ώστε να πεις ότι αξιοποίησες τη TV σου, είναι συνδέσεις το PC με τη TV, ώστε να μπορείς να απολαύσεις HD υλικό. Το ConvertXToDVD είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα, το οποίο το χρησιμοποιώ όταν θέλω να γράψω κάποιο DVD από HD σε κάποιον φίλο. Μπορείς να γράψεις ή καλύτερα να μετατρέψεις τη ταινία ώστε να χωράει σε DVD9.
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ή παίρνεις ένα media player ¨οπως το WDTV ή το Egreat Media Tank και παίζεις ότι θέλεις από εκεί. Όπως είπε και ο Heatspreader, αν είναι να την μετατρέψεις σε dvd (MPEG2) τότε τζάμπα το κατέβασμα του BDRip. Αν έχεις FullHD tv, πάρε και ένα από τα παραπάνω να απολαμβάνεις τα mkv. Αλλιώς, δες το guide του gherudos για μετατροπή από mkv σε dvd.
parsifal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αλλιώς, δες το guide του gherudos για μετατροπή από mkv σε dvd. Πολύ μικρή η πιθανότητα το DVD player που περιγράφει ο topic starter στο αρχικό του post να είναι συμβατό με το AVCHD DVD που θα παραγόταν ακολουθώντας το συγκεκριμένο οδηγό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.