Προς το περιεχόμενο

Νέο PC - all around χρήση - max 600 ευρώ

ermis01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να πάρω νέο PC, καθότι με το υπάρχον συμβιώνω τα τελευταία 7(!) έτη και δεν σηκώνει πλέον ούτε winamp.

Θα αγοράσω ΜΟΝΟ κουτί, όλα τα άλλα υπάρχουν (οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, Windows 7 32bit/64bit)

Κάποτε το κατείχα καλά το θέμα αλλά τώρα έχω χάσει την επικαιρότητα για αυτό θέλω την βοήθειά σας.

Δεν είμαι πορωμένος με games αλλά θα ήθελα μια καλή κάρτα γραφικών (για να αντέξει στον χρόνο). Από εκεί και πέρα θα χρησιμοποιείται για διάφορες multimedia εφαρμογές (video-photo-music editing, BluRay ripping κτλ)

Τι προτείνετε λοιπόν??

Όριο τα 600 ευρώ.

Δημοσ.

Φίλε grimpr σ'ευχαριστώ για την γρήγορη και ολοκληρωμένη απάντηση-πρόταση. Θα την χρησιμοποιήσω ως σημείο αναφοράς σε περαιτέρω αναζήτηση.

Μια ερώτηση: παρατηρώ πως στο Πλαίσιο (από εκεί δεν είναι η προσφορά σου?) έχει πολλά τροφοδοτικά που είναι και ισχυρότερα και φθηνότερα από αυτό που μου προτείνεις. Που υστερούν?

Δημοσ.
Φίλε grimpr σ'ευχαριστώ για την γρήγορη και ολοκληρωμένη απάντηση-πρόταση. Θα την χρησιμοποιήσω ως σημείο αναφοράς σε περαιτέρω αναζήτηση.

Μια ερώτηση: παρατηρώ πως στο Πλαίσιο (από εκεί δεν είναι η προσφορά σου?) έχει πολλά τροφοδοτικά που είναι και ισχυρότερα και φθηνότερα από αυτό που μου προτείνεις. Που υστερούν?

Στα τροφοδοτικά δεν θα κοιτάς μόνο το wattage αλλα και το efficiency.

Ενα επώνυμο τροφοδοτικό 500w με efficiency 80+ αποδίδει περισσότερο απο ένα noname 650watt με efficiency αστα να πάνε.

Για αυτό μην κοιτάς μόνο την σχέση wattage-τιμής αλλα να ψάχνεις και reviews στο google για την αξιοπιστία του.

Μην ξεχνάς οτι πάνω στο τροφοδοτικό βασίζεται όλο το σύστημα σου ;)

Δημοσ.

Και τι να το κάνουμε ρε deviantoy το τροφοδοτικό;

Περισσότερη σημασία από το efficiency έχουν τα Α που βγάζει η κάθε γραμμή, ανάλογα με το τι θέλουμε να τροφοδοτήσουμε.

Δημοσ.

Οπότε με την παραπάνω σύνθεση γενικά συμφωνείτε, ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο??

Π.χ. σε Intel / Nvidia άντί AMD / Ati

Δημοσ.
Οπότε με την παραπάνω σύνθεση γενικά συμφωνείτε, ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο??

Π.χ. σε Intel / Nvidia άντί AMD / Ati

post-146953-129063041546_thumb.png

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...