marina6 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας..παιδια εχω ενα προβλημα ...ανοιγω το εικονιδιο "ο υπολογιστης μου" και αναγνωριζονται μονο οι 3 σκληροι...δεν φαινεται πουθενα το dvd/rw...παω στο bios ομως και φαινεται...Επίσης κοιταξα για επιλυση σε αυτο το λινκ http://support.microsoft.com/kb/314060 και τπτ.....παιδια βοηθειαααα...Aα,ωστοσο περιττο να σας πω οτι δεν αναγνωριζονται τα dvd και τα cd που εισαγω στο dvd/cd-rom...
marina6 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Oριστε τι φαινεται στη διαχειριση υπολογιστη...
yiannis_1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Εδω κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα σε windows 7. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=346551 Δεν χάνεις τπτ είτε να δοκιμάσεις το fix που περιγράφεται είτε να το κατεβάσεις έτοιμο και να το τρέξεις.
Cr33p_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πάτα Start Menu> Run καιπληκτρολόγησε compmgmt.msc Απο το παράθυρο που 8α ανοίξει κάνε κλικ εκεί που λέει Storage> Disk Management και κάνε paste ένα screenshot. Τώρα είδα πως έχεις πρόβλημα και στα ATAPI. Τι σφάλμα σου γράφει εκει πως έχεις;
marina6 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ΔΝ θελω να σε απογοητευσω αλλα εκανα και τα 2πραγματα που λες......Στο λινκ που δειχνω ειναι αυτο π λες....τεσπα...θελω να κανω επαναφορα συστηματος μπας και βρω λυση αλλα θελω σε ημερομηνια πριν απο 10μερες πχ...πως θα το καταφερω?αν κπ εχει καποια καλυτερη ιδεα,ασ την πει......
Cr33p_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πάτα Start Menu> Run καιπληκτρολόγησε compmgmt.msc Απο το παράθυρο που 8α ανοίξει κάνε κλικ εκεί που λέει Storage> Disk Management και κάνε paste ένα screenshot.
marina6 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Αν και εχω βαλει ηδη ενα κομμενο screenshot ξαναβαζω...
Dropsreef Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με εσενα ριξε μια ματια αναλυτικα σε ολα οσα δοκιμασα εγω στο forum-μοναδες αποθηκευσης-χαθηκε το dvd-rom!ισως εκει κρυβεται μιια πιθανη λυση για το προβλημα σου!
Cr33p_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πάτα Start Menu> Run καιπληκτρολόγησε compmgmt.msc Απο το παράθυρο που 8α ανοίξει κάνε κλικ εκεί που λέει Storage> Disk Management και κάνε paste ένα screenshot. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:02 ---------- Στα properties του ATA Channel τι σου αναφέρει ως πρόβλημα;
marina6 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Σχετικα με την επαναφορα συστηματος...πως μπορω να κανω επαναφορα 10μερες πριν ασ πουμε?γτ εδω εχει επαναφορα μονο για τη σημερινη ημερα...
Cr33p_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δε γίνεται γιατί δεν είχες δημιουργήσει εικόνα για μια προγενέστερη ημ/νια.
marina6 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Και τι θα κανω τωρα????????????????????????????
Cr33p_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μου τη δίνει να επαναλαμβάνομαι αλλά πες μου σε παρακαλώ τι σου αναφέρει για πρόβλημα στις ιδιότητες του IDE Controller
Dropsreef Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 μπες στο bios βαλε σαν πρωτη συσκευη να διαβαζει το dvd rom εφοσον λες οτι στο bios το αναγνωριζει βαλε το cd των windows και δες αν σου το φορτωνει για εγκατασταση!!!επισης μπες στο post με το προβλημα που αντιμετωπιζα και εγω και τρεξε ενα αρχειο fix το οποιο μου προτεινε ενας φιλος!δοκιμασε τα αυτα και τα ξαναλεμε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:22 ---------- κατι που πρεπει να δεις ακομα ειναι τα ΑΤΑ CHANNEL απο την διαχειριση συσκευων αν εχουν τσεκαρισμενο το ( ενεργοποιηση αμεσης προσπελασης μνημης ).. σε οσα το υποστηριζουν...αν υπαρχουν διενεξεις ,και αν τα προγραμματα οδηγησης ειναι ενημερωμενα... αν και αυτα ειναι οκ τοτε εχει προβλημα η συσκευη σου... πινακας ελεγχου..συστημα...διαχειριση συσκευων..πατα στο τριγωνακι (ελεγκτες IDE ATA/ATARI)...ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΧΟς ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.