Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ΜΕ DVD/RW..δεν φαινεται ....

marina6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..παιδια εχω ενα προβλημα ...ανοιγω το εικονιδιο "ο υπολογιστης μου" και αναγνωριζονται μονο οι 3 σκληροι...δεν φαινεται πουθενα το dvd/rw...παω στο bios ομως και φαινεται...Επίσης κοιταξα για επιλυση σε αυτο το λινκ http://support.microsoft.com/kb/314060 και τπτ.....παιδια βοηθειαααα...Aα,ωστοσο περιττο να σας πω οτι δεν αναγνωριζονται τα dvd και τα cd που εισαγω στο dvd/cd-rom...

Δημοσ.

Πάτα Start Menu> Run καιπληκτρολόγησε compmgmt.msc Απο το παράθυρο που 8α ανοίξει κάνε κλικ εκεί που λέει Storage> Disk Management και κάνε paste ένα screenshot. Τώρα είδα πως έχεις πρόβλημα και στα ATAPI. Τι σφάλμα σου γράφει εκει πως έχεις;

Δημοσ.

ΔΝ θελω να σε απογοητευσω αλλα εκανα και τα 2πραγματα που λες......Στο λινκ που δειχνω ειναι αυτο π λες....τεσπα...θελω να κανω επαναφορα συστηματος μπας και βρω λυση αλλα θελω σε ημερομηνια πριν απο 10μερες πχ...πως θα το καταφερω?αν κπ εχει καποια καλυτερη ιδεα,ασ την πει......

Δημοσ.

Πάτα Start Menu> Run καιπληκτρολόγησε compmgmt.msc Απο το παράθυρο που 8α ανοίξει κάνε κλικ εκεί που λέει Storage> Disk Management και κάνε paste ένα screenshot.

Δημοσ.

επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με εσενα ριξε μια ματια αναλυτικα σε ολα οσα δοκιμασα εγω στο forum-μοναδες αποθηκευσης-χαθηκε το dvd-rom!ισως εκει κρυβεται μιια πιθανη λυση για το προβλημα σου!

Δημοσ.

Πάτα Start Menu> Run καιπληκτρολόγησε compmgmt.msc Απο το παράθυρο που 8α ανοίξει κάνε κλικ εκεί που λέει Storage> Disk Management και κάνε paste ένα screenshot.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:02 ----------

Στα properties του ATA Channel τι σου αναφέρει ως πρόβλημα;

Δημοσ.

Σχετικα με την επαναφορα συστηματος...πως μπορω να κανω επαναφορα 10μερες πριν ασ πουμε?γτ εδω εχει επαναφορα μονο για τη σημερινη ημερα...

Δημοσ.

Μου τη δίνει να επαναλαμβάνομαι αλλά πες μου σε παρακαλώ τι σου αναφέρει για πρόβλημα στις ιδιότητες του IDE Controller

Δημοσ.

μπες στο bios βαλε σαν πρωτη συσκευη να διαβαζει το dvd rom εφοσον λες οτι στο bios το αναγνωριζει βαλε το cd των windows και δες αν σου το φορτωνει για εγκατασταση!!!επισης μπες στο post με το προβλημα που αντιμετωπιζα και εγω και τρεξε ενα αρχειο fix το οποιο μου προτεινε ενας φιλος!δοκιμασε τα αυτα και τα ξαναλεμε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:22 ----------

κατι που πρεπει να δεις ακομα ειναι τα ΑΤΑ CHANNEL απο την διαχειριση συσκευων αν εχουν τσεκαρισμενο το ( ενεργοποιηση αμεσης προσπελασης μνημης ).. σε οσα το υποστηριζουν...αν υπαρχουν διενεξεις ,και αν τα προγραμματα οδηγησης ειναι ενημερωμενα...

αν και αυτα ειναι οκ τοτε εχει προβλημα η συσκευη σου...

πινακας ελεγχου..συστημα...διαχειριση συσκευων..πατα στο τριγωνακι (ελεγκτες IDE ATA/ATARI)...ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΧΟς ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...