orishas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα πρόσφατα μια PNY GT 220 για αναβάθμιση κάρτας γραφικών. Ενω τα windows βρίσκουν την κάρτα και κάνω κανονικά εγκατάσταση των drivers, στο τέλος του οδηγού εγκατάστασης μου βγάζει σφάλμα" η συσκευή δεν λειτουργεί κανονικά δεν επιτρέπεται η πρόσβαση". Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω firewall & antivirous μήπως μπλοκάρουν κάτι αλλά τα ίδια. Επιπλέον τώρα δεν παίζει ούτε η παλιά μου κάρτα (MSI geforce 7300 le) για την οποία μου βγάζει τα ίδια σφάλματα. Απο διαχείριση συσκευών το σφάλμα που δίνει είναι CODE 1 " η ρύθμιση των παραμέτρων αυτής της συσκευής δεν είναι σωστή" Καμιά ιδέα... Motherboard MSI 945 PL Neo - CPU intel P DUAL CORE 2,8 - POWER 450 Watt - Win XP home SP2
d3m0n Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Όταν εγκατέστησες την καινούργια κάρτα είχες βγάλει τους drivers της προηγούμενης; Αν όχι τότε μπες με driver sweeper σε safe mode και βγάλε τους παλιούς. Επίσης πέρασε και κανά SP3 στα XP.
orishas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ειχα βγαλει τους drivers της προηγούμενης. για SP3 θα το δοκιμάσω αλλά λογικά δεν έπρεπε να παίζει τουλάχιστον η παλιά κάρτα και να μην εμφανίζει το ίδιο σφάλμα ?
d3m0n Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μπες με driver sweeper σε safe mode και βγάλε τυχόν υπολλείματα από παλιούς drivers και μετά εγκατέστησε SP3,και βλέπουμε.
orishas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Έκανα αφαίρεση των drivers με με driver sweeper και με SP3 έκανα την διαδικασία και πάλι τα ίδια...
grimpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως ήλθε ο καιρός να συρεις τα XP στον κάδο ανακύκλωσης;
orishas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Σίγουρα πάω για format και θα δώ και την αλλαγή OS αν και μέχρι τώρα ήταν μια χαρά τα ΧΡ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.