Προς το περιεχόμενο

Aγορα Pc για Games

Dropsreef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο Pc προοριζεται κυριως για games.Το κοστος του ανερχεται στα 1350€!!

Σας τον παρουσιαζω για να ακουσω τις προτασεις σας για αλλαγες και παρατηρησεις...

post-145273-129063041428_thumb.jpg

Δημοσ.
Βαλε τον Intel SSD

σωστος και μαλλον αυτον εδω

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Intel-Postville-80GB-SSD-2-5inches-Retail.htm

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ----------

γενικοτερα παντως οτι αλλαγες εχετε να προτεινετε ειναι ευπροσδεκτες...!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:58 ----------

καμια αλλη ιδεα παιδια για καποια αλλαγη γιατι μεθαυριο το πολυ τεταρτη θα κανω την παραγγελια

Δημοσ.
τριπλο καναλι ειναι οι μνημες σε π55 μητρικη???:rolleyes:

Ναι έκανε λάθος με τις μνήμες και αντι για 4GB που είναι dual channel έβαλε 6GB.

Δημοσ.
Ναι έκανε λάθος με τις μνήμες και αντι για 4GB που είναι dual channel έβαλε 6GB.

τι μου προτεινετε δηλαδη να αλλαξω στις ram?

Δημοσ.

λοιπον φιλοι μου κατεληξα στην συγκεκριμενη συνθεση η οποια κοστιζει 1140€!θελω ομως να μου προτεινετε μια πολυ καλη οθονη η οποια θα ανταποκρινεται πληρως στο συστημα απο 21 ιντσων και πανω και τιμη περιπου στα 250€!θα προτιμουσα LG λογω της εγγυησης των μηδεν καμμενων πιξελ αλλα ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις!!

post-145273-129063041536_thumb.jpg

Δημοσ.

Και 'γω στην ίδια σύνθεση κατέληξα με μόνη διαφορά στον σκληρό (Caviar Black 640GB) και το κουτί (Lian Li PC-7FN).Άντε να δούμε τι παίζει και με τις οθόνες για να δώσουμε την παραγγελία πριν τις γιορτές.

Δημοσ.

μια μικρη βοηθεια παιδια για την επιλογη οθονης?το κουτακι εκλεισε post #9(δεν εκανα παραγγελια ακομα αλλα δεν νομιζω να αλλαξω κατι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...