Dropsreef Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Το συγκεκριμενο Pc προοριζεται κυριως για games.Το κοστος του ανερχεται στα 1350€!! Σας τον παρουσιαζω για να ακουσω τις προτασεις σας για αλλαγες και παρατηρησεις...
Dropsreef Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 χμ!!κανενα σχολιο ακομα!να ανησυχω???? lol:
onty Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Τελειο συστημα .. +1 σε αυτο που επισημανε ο απο πανω ...
Dropsreef Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Βαλε τον Intel SSD σωστος και μαλλον αυτον εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Intel-Postville-80GB-SSD-2-5inches-Retail.htm ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ---------- γενικοτερα παντως οτι αλλαγες εχετε να προτεινετε ειναι ευπροσδεκτες...!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:58 ---------- καμια αλλη ιδεα παιδια για καποια αλλαγη γιατι μεθαυριο το πολυ τεταρτη θα κανω την παραγγελια
sozz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 τριπλο καναλι ειναι οι μνημες σε π55 μητρικη???
Westcoast Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 τριπλο καναλι ειναι οι μνημες σε π55 μητρικη??? Ναι έκανε λάθος με τις μνήμες και αντι για 4GB που είναι dual channel έβαλε 6GB.
Dropsreef Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ναι έκανε λάθος με τις μνήμες και αντι για 4GB που είναι dual channel έβαλε 6GB. τι μου προτεινετε δηλαδη να αλλαξω στις ram?
Dropsreef Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον φιλοι μου κατεληξα στην συγκεκριμενη συνθεση η οποια κοστιζει 1140€!θελω ομως να μου προτεινετε μια πολυ καλη οθονη η οποια θα ανταποκρινεται πληρως στο συστημα απο 21 ιντσων και πανω και τιμη περιπου στα 250€!θα προτιμουσα LG λογω της εγγυησης των μηδεν καμμενων πιξελ αλλα ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις!!
APOSTOLHS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Και 'γω στην ίδια σύνθεση κατέληξα με μόνη διαφορά στον σκληρό (Caviar Black 640GB) και το κουτί (Lian Li PC-7FN).Άντε να δούμε τι παίζει και με τις οθόνες για να δώσουμε την παραγγελία πριν τις γιορτές.
Dropsreef Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 μια μικρη βοηθεια παιδια για την επιλογη οθονης?το κουτακι εκλεισε post #9(δεν εκανα παραγγελια ακομα αλλα δεν νομιζω να αλλαξω κατι)
moldovan20 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Θα σου προτεινα να βαλεις αυτον το σκληρο και αυτο το κουτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.