viki1987 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας! Πριν μια 7μαδα αποφάσισα να αναβαθμίσω τον Η/Υ. To service Έβαλε INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ LGA1366 με μητρική Gigabyte EX58-UD3R και 3 μνήμες G-skill(3x 1gb) DDR3 SDRAM - 1333MHz και νέο λογισμικό Windows 7 ultimate. Όλα τα υπόλοιπα έμειναν ίδια: Κάρτα γραφικών Sapphire 3850 1gb, τροφοδοτικό 750W, plextor αντιγραφικό και lg dvdrom όπως επίσης 500gb WD σκληρό δίσκο και κουτί coolermaster 830 Αntivirus: Kaspersky 2010. Γύρισα στο σπίτι και (ως γνωστόν) δεν λειτουργούσαν τα πορτάκια απο τo αντιγραφικό και τo dvd (ειχα πληρώσει μόνο για την δουλειά 150 ευρώ). Ανοίγω το κουτί και παρατηρώ ότι ξέχασαν να συνδέσουν το καλώδιο με το τροφοδοτικό... λέω οκ το διορθώνω και όλα λειτουργούσαν κανονικά για 1 μέρα... Την επόμενη πάω να ανάψω τον H/Y και κολλάει οταν δείχνει το λογότυπο των windows 7 (ναι το εφετζίδικο που μου εχει δημιουργησει φοβιες πλεον ότι πάλι θα κολλήσει). Οπότε αναγκάζομαι να πατήσω το reset γιατί δεν ξεκολλάει με κανέναν τρόπο. Eμφανίζεται το Startup repair οπου φυσικα δεν μπορει να λυσει το προβλημα και μου λεει να στείλω ειδοποιηση στην Microsoft κλπ οπότε και *3η φορά πλέον* κάνει restart και όλα λειτουργούν κανονικά... Όσα restart και να κάνω εφόσον έχει "ζεσταθεί" ο Η/Υ λειτουργεί κανονικά. Το κλείνω κάποια στιγμή όμως και μετά απο 2-3 ώρες όταν τελος πάντων πάω να το ξαναδουλέψω μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Έκανα format ξαναεγκατέστησα τα windows 7 και πάλι τα ίδια χωρίς να έχω εγκαταστήσει τίποτε άλλο. ΈΧω εγκαταστησει τα windows με το ίδιο cd και σε άλλους 2 υπολογιστές και δεν εμφανισαν προβλήματα. Άν γυρίσω το κουτί στο service και εφόσον το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται συνέχεια σε κάθε restart θα μου πουν ότι όλα πάνε καλά (που είναι ένα ζήτημα αν όντως θα το κοιτάξουν). Πρέπει οπωσδήποτε να βρω μια λύση μόνη μου και με την βοήθειά σας γιατί με αυτό πρέπει να δουλέψω σε καθημερινή βάση εργασίες για την σχολή μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
macgyver Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Αγαπητή φίλη, Από περιέργεια δοκίμασες να περάσεις κάποιο άλλο λειτουργικό (xp για παράδειγμα) να δεις την συμπεριγορά του υπολογιστή; Με εκτίμηση.
liopyr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Bios reset / update. Memtest bootable. Ξύλωμα περιφερειακών και pci καρτών μήπως υπάρχει κάποιο driver conflict.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.