onasdiss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα,εχω ενα προβλημα με τα εικονικα αρχεια iso. δεν μπορω να δω τα αρχεια iso.οταν κατεβαζω ενα παιχνιδι αντι να βλεπω 1 αρχειο iso μου εμφανιζει το pc ολα τα αρχεια αναλυτικα.και το προβλημα ειναι οτι ετσι δεν μπορω να το γραψω σε cd.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;
onty Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Χμμ...μηπως ειναι .rar τα αρχεια?? Αν ναι κανε δεξιο κλικ στο πρωτο και επελεξε εξαγωγη στον φακελο με το ονομα του αρχειου... θα σου τα αποσιμπιεσει ολα αυτοματως..
onasdiss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειναι rar .ενοειτε οτι τα εχω κανει extract,και εκαι που περιμενω να μου βγαλει ενα αρχειο εικνικο (συνηθως iso) μου εμφανιζει ολα τα αρχεια που εχει με αποτελεσμα να μην μπορω να το κανω mount.
onty Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ε τοτε βρες το setup και τρεξε απο εκει την εγκατασταση.. ( ποιο game κατεβασες ?? )
onasdiss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 αυτο που λες το εχω κανει. το call of duty 6 κατεβασα,εκανα αυτο που λες και η εγκατασταση εγινε κανονικα.απλα τωρα θελω να κανω εγκατασταση τα windows xp και με αυτο τον τροπο δε γινετε,γι΄αυτο και θελω να τα γραψω σε cd. και δεν γινετε γιατι την εγκατασταση παω να την κανω απο τα windows 7 και επειδη ειναι νεωτερο λειτουργικο τα 7 δεν με αφηνει να αγκαταστησω τα xp.
onty Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ναι φυσικα..Τι να σ πω ισως ειναι fake αυτο που κατεβασες.. Αν εισαι Athens σου εχω μια ωραιοτατη εκδοση xp black edition..σφαιρα παει..
onasdiss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 την βρηκα την ακρη φιλε μου.κατεβεσα το nero και τωρα πλεον μου εμφανιζει τα αρχεια iso.σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.