Προς το περιεχόμενο

τρώω φρίκη με connex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως θα βρώ σε ένα laptopo με windows vista ποιό είναι το username με το οποίο συνδέεται ο υπολογιστής αυτός με το ασύρματο connex;

Eπίσης εάν ξέρει κανείς και το default password του connex θα με βοηθούσε ιδιαίτερα! Eίναι νομίζω 1234567890123 ε;

Δημοσ.

Για τη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο δε χρειάζεται συνήθως username, θέλεις μόνο το κλειδί του δικτύου. Αυτό φυσικά μπορείς να το δείς μόνο από το web interface του router (εκτός αν βρείς καμιά πατέντα για να το δεις από καμιά password cache των windows). Τώρα το default password εξαρτάται από το router, παλιά τα conn-x είχαν αυτό που λές, αλλά τα καινούρια έχουν διαφορετικό κλειδί για κάθε συσκευή και φυσικά αν είναι aftermarket το router το κλειδί λογικά το έχει ορίσει ο κάτοχος.

Δημοσ.
Για τη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο δε χρειάζεται συνήθως username, θέλεις μόνο το κλειδί του δικτύου. Αυτό φυσικά μπορείς να το δείς μόνο από το web interface του router (εκτός αν βρείς καμιά πατέντα για να το δεις από καμιά password cache των windows). Τώρα το default password εξαρτάται από το router, παλιά τα conn-x είχαν αυτό που λές, αλλά τα καινούρια έχουν διαφορετικό κλειδί για κάθε συσκευή και φυσικά αν είναι aftermarket το router το κλειδί λογικά το έχει ορίσει ο κάτοχος.

Αυτό που θέλω να κάνω για να μην μπλέκω τα πράγματα είναι, θέλω να πάω σε ένα φιλικό σπίτι που έχουν δίκτιο αλλά ξέχασαν το l/p για να συνδεθώ εγώ με το Mac μου. Το έχει μόνο ο γιός τους στο pc laptop του αλλά δεν ξέρει κιαυτός να μου το πεί για να το περάσω στο δικό μου και να συνδεθώ εγώ. Τί λύση υπάρχει?

Δημοσ.

Στην περίπτωση αυτή, έχει και σημασία τι ξέχασαν. Αν ξέχασαν το κλειδί του δικτύου, μπαίνεις στο router και το βλέπεις. Αν έχουν ξεχάσει και τους κωδικούς του router τότε ανάλογα με το μοντέλο και με την προυπόθεση οτι όλα είναι στα default υπάρχει η πιθανότητα να τα γράφει το router επάνω (συνήθως στην κάτω μεριά). Αν τώρα δε γράφει κι αυτό τίποτα μπορείς να πάς στη σελίδα του web interface και να δοκιμάσες για u/p τα κλασικά admin/admin, admin/pass, admin/1234 και admin σκέτο χωρίς pass. Αν δε δουλέψουν κι αυτά ψάξε στο manual του router μπας και τα βρείς. Αν δε βρείς manual ψάξε με το μοντέλο του router στο internet. Αν κι αυτό αποτύχει πάρε ένα UTP μαζί σου καλού κακού.

Δημοσ.

Αν δε γνωρίζεις τα απαραίτητα κλειδιά, ναι. Αυτός άλλωστε δεν είναι και ο σκοπός της ασφάλειας; Να μην είναι όλα τόσο εύκολα.

Δημοσ.
απλώς για να συνδεθώ στο internet και να σερφάρω με τη σύνδεση των γνωστών μου χρειάζονται όλα αυτά;

Δες κατω απο το router το κλειδι, εκτος αν το εχουν αλλαξει.

Δημοσ.

κλειδί λέτε το password? είναι παλία σύνδεση connex, το παιδί χωρίς να είναι σίγουρος μου έλεγε κάτι για 1234567800123. εάν την ασύρματη σύνδεση την βρώ με το δικό μου laptop πρέπει να βάλω και κάτι άλλο εκτός από το 1234567890123;

Εάν ναι, αυτό το κάτι ψάχνω να βρώ και πως μπορεί να το δεί εκείνος από το laptop του με το οποίο συνδέεται!

Δημοσ.

Φιλε τα εχεις μπερδεψει λιγο.........

Βλεπεις την συνδεση και σου ζηταει κλειδι για να μπεις?

-Κοιταξε κατω απο το router και θα το δεις (αν ειναι στις εργοστασιακες ρυθμισεις).

Θες username και pass για να μπεις στο router να δεις τις ρυθμισεις, το κλειδι για το wifi και τα λοιπα( θα μπορεσεις να μπει μονο με καλωδιο δικτυο)?

-Δοκιμασε τους συνδιασμους που σου εδωσε ο απο πανω ή πες μας τι μαρκα ειναι το router.

εάν την ασύρματη σύνδεση την βρώ με το δικό μου laptop πρέπει να βάλω και κάτι άλλο εκτός από το 1234567890123;

-μονο αυτο χρειαζετε.

Δημοσ.
οκ παιδιά, ευχαριστώ το νούμερο αυτό τελικά ήτανε 1234567890123 και συνδέθηκα μια χαρά, όλα οκ! thanx

Πες στον φιλο σου να αλλαξει κλειδι γιατι παρεχει δωρεαν νετ στην γειτονια, δεν ειναι κακο αλλα μπορει να μπλεξει ( παιδικη πορνογραφια κτλπ)

Δημοσ.
Πες στον φιλο σου να αλλαξει κλειδι γιατι παρεχει δωρεαν νετ στην γειτονια, δεν ειναι κακο αλλα μπορει να μπλεξει ( παιδικη πορνογραφια κτλπ)

Πολύ σωστή η παρατήρηση και πώς μπορεί να αλλάξει αυτό, ρωτάω γιατί είμαστε κ οι δύο άχετοι, καταλαβαίνεις!

Δημοσ.
Πολύ σωστή η παρατήρηση και πώς μπορεί να αλλάξει αυτό, ρωτάω γιατί είμαστε κ οι δύο άχετοι, καταλαβαίνεις!

θα βαλεις διευθυνση 192.168.1.1 στον internet explorer, θα σου ζητησει username, pass (πες μας το μοντελ του router ή δες το manual), θα σε βαλει στις ρυθμισεις του router, εκει θα δεις wifi security κατι τετοιο, βαλε wpa2 και ενα δυσκολο κλειδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...