Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για την αλλαγη MAC Address

jas13gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θα θελα ενα προγραμμα που να αλλαζει την mac address του λαπτοπ μου για να μπορω να εκμεταλευτω μια ασυρματη συνδεση,η οποια μετα απο 40-45 λεπτα σταματαει κ μπορω να την ξαναχρησιμοποιησω μετα απο 24 ωρεσ.Οσο πιο απλο τοσο το καλυτερο

Δημοσ.

φιλε μου εχω διαβασει τι ειναι mac adress..αλλα δεν ξερω την πραγματικη της σημασια..

μπορεις να μου εξηγησεις και μενα ( γιατι εχω ιδιο προβλημα μαλλον με σενα, οτι πεφτει το ασυρματο ιντερνετ ενω πιανει μεχρι εκει ) πως να το κανω?

Δημοσ.

Ethernet adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :

Description . . . . . . . . . . . : Atheros AR5007EG Wi

apter

Physical Address. . . . . . . . . : 00-26-B6-10-DB-A1

i mac address ειναι αυτο που βλεπεις απο πανω που γραφει Physical address.ειναι σαν το μοναδικο σειριακο αριθμο για καθε καρτα δικτυου καθε ρουτερ κτλ.δεν υπαρχει αλλη στον κοσμο με το ιδιο Mac address εκτος στην περιπτωση της θρυλικης crypto που καταφερε σε μερικα ρουτερ και εδωσε τις ιδιες mac address>θεα η crypto.

Δημοσ.

Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι επειδη δουλευω σε μερος το οποιο μου παρεχει συνδεση στο δικτυο μεσω wi-fi για 45 λεπτα μονο.Εγω θελω να του κανω χρηση για πολυ περισσοτερο κ ξερω οτι γινεται με προγραμμα που αλλαζει την address.

Δημοσ.
Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι επειδη δουλευω σε μερος το οποιο μου παρεχει συνδεση στο δικτυο μεσω wi-fi για 45 λεπτα μονο.Εγω θελω να του κανω χρηση για πολυ περισσοτερο κ ξερω οτι γινεται με προγραμμα που αλλαζει την address.

Στο linux μπορείς να αλλάξεις την wireless mac address μέσω του macchanger.

Παλιότερα είδα ψάξει κάτι αντίστοιχο στα windows αλλά δε βρήκα κάτι να δουλεύει.

Δημοσ.

Στο αεροδρομιο θελω να μπω.Χθες που προσπαθησα ηταν αδυνατο,οθτε καν για 45 λεπτα.Μαλλον υπαρχει προβλημα στο δικτυο τους απο τι εμαθα

Δημοσ.

σε πολλα hotspot υπαρχουν θεματα και πολλες φορες αμα δεν παει απο εκει η εκαστοτε εταιρεια που το εφτιαξε δεν ειναι ευκολο να αποκαταστησει το προβλημα καποιος υπαλληλος του αεροδρομιουπου δεν ξερει τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...