jas13gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα,θα θελα ενα προγραμμα που να αλλαζει την mac address του λαπτοπ μου για να μπορω να εκμεταλευτω μια ασυρματη συνδεση,η οποια μετα απο 40-45 λεπτα σταματαει κ μπορω να την ξαναχρησιμοποιησω μετα απο 24 ωρεσ.Οσο πιο απλο τοσο το καλυτερο
koulouri Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου εχω διαβασει τι ειναι mac adress..αλλα δεν ξερω την πραγματικη της σημασια.. μπορεις να μου εξηγησεις και μενα ( γιατι εχω ιδιο προβλημα μαλλον με σενα, οτι πεφτει το ασυρματο ιντερνετ ενω πιανει μεχρι εκει ) πως να το κανω?
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ethernet adapter Wireless Network Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Atheros AR5007EG Wi apter Physical Address. . . . . . . . . : 00-26-B6-10-DB-A1 i mac address ειναι αυτο που βλεπεις απο πανω που γραφει Physical address.ειναι σαν το μοναδικο σειριακο αριθμο για καθε καρτα δικτυου καθε ρουτερ κτλ.δεν υπαρχει αλλη στον κοσμο με το ιδιο Mac address εκτος στην περιπτωση της θρυλικης crypto που καταφερε σε μερικα ρουτερ και εδωσε τις ιδιες mac address>θεα η crypto.
jas13gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι επειδη δουλευω σε μερος το οποιο μου παρεχει συνδεση στο δικτυο μεσω wi-fi για 45 λεπτα μονο.Εγω θελω να του κανω χρηση για πολυ περισσοτερο κ ξερω οτι γινεται με προγραμμα που αλλαζει την address.
isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι επειδη δουλευω σε μερος το οποιο μου παρεχει συνδεση στο δικτυο μεσω wi-fi για 45 λεπτα μονο.Εγω θελω να του κανω χρηση για πολυ περισσοτερο κ ξερω οτι γινεται με προγραμμα που αλλαζει την address. Στο linux μπορείς να αλλάξεις την wireless mac address μέσω του macchanger. Παλιότερα είδα ψάξει κάτι αντίστοιχο στα windows αλλά δε βρήκα κάτι να δουλεύει.
The_Judas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 http://www.klcconsulting.net/smac/#Download
isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 http://www.klcconsulting.net/smac/#Download Juda έχεις δοκιμάσει το πρόγραμμα που προτείνεις; Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις mac σε wireless adapter με αυτό το πρόγραμμα; (για wireless ρωτά ο άνθρωπος) Σου δούλεψε;
jas13gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Στο αεροδρομιο θελω να μπω.Χθες που προσπαθησα ηταν αδυνατο,οθτε καν για 45 λεπτα.Μαλλον υπαρχει προβλημα στο δικτυο τους απο τι εμαθα
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 σε πολλα hotspot υπαρχουν θεματα και πολλες φορες αμα δεν παει απο εκει η εκαστοτε εταιρεια που το εφτιαξε δεν ειναι ευκολο να αποκαταστησει το προβλημα καποιος υπαλληλος του αεροδρομιουπου δεν ξερει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.