orotoi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 γιες γιες... αλλα σου πλερώνει τη διαφόρα παραγωγής-κατανάλωσης.. όχι όλη την παραγωγή.. έχει γίνει κατανοητό πάντως.. οκ..
pournaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 γιες γιες... αλλα σου πλερώνει τη διαφόρα παραγωγής-κατανάλωσης.. όχι όλη την παραγωγή.. έχει γίνει κατανοητό πάντως.. οκ.. Αυτο δεν εχει διασταυρωθει ακομη νομιζω, εχουμε πουθενα σιγουρες πηγες;
orotoi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 έχω την εντύπωση οτι κάπου το χει πάρει το μάτι μου σε κάποιο απο τα σχετικά sites.. αν το πετύχω θα σου πώ οτι το βρήκα να το ψάξεις ;-ρ
filipposka26 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εμένα πάντως έβαλε στην ταράτσα του πατέρα μου και στη στέγη του αδερφού του, φωτοβολταϊκό σύστημα μια εταιρεία "f-SOL photovoltaics" και έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι, βγάζουν 6 με 7 χιλαρικάκια το χρόνο! Νομίζω αυτό είναι το site της: http://solphotovoltaics.webs.com/ Δεν ξέρω πολλά για το θέμα, αλλά θα την ψάξω μήπως βάλω και εγω, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και χρειαζόμαστε λεφτά!
NT1G Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Κάνε λίγο διαφήμιση ακόμα, τσάμπα είναι και οι καιροί είναι δύσκολοι, χρειαζόμαστε λεφτά.
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 οποιος ψαχνει δανειο για φωτοβολταικα ας μου στειλει πμ ;-)
filipposka26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Κάνε λίγο διαφήμιση ακόμα, τσάμπα είναι και οι καιροί είναι δύσκολοι, χρειαζόμαστε λεφτά. Ναι ρε έχω εταιρεία που βάζει φωτοβολταικά και δεν το ξέρω!
kage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&biw=1024&bih=601&q=HyperSolar&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&aq=f&aqi=&aql=&oq= 300% αυξηση παραγώμενης ενέργειας Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2011 από kage
mentoras99 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το θεμα με τα φωτοβολταϊκα με απασχολει και εχω διαφορους προβληματισμους. - Οπως ήδη τέθηκε πιο πανω, ένας προβληματισμος ειναι αν το ΦΕΚ και η σύμβαση, προκειται να 'τηρηθουν' οσον αφορα την τιμη εξαγορας της παραγωμενης κιλοβατωρας. Αν οχι, τοτε η αποσβεση παει μακρια και φυσικα απομακρυνεται και το οποιο οφελος, καθως και το αν αξιζει το ολο εγχειρημα. Ποση εμπιστοσυνη μπορω να εχω οτι θα τηρηθουν τα συμφωνηθεντα, οταν κοβουν ακομη και τις συνταξεις, για τις οποιες οι συνταξιουχοι εχουν πληρωσει εισφορες μια ολοκληρη ζωη; - Οσον αφορα τις τυχον φθορες, αληθευει οτι δεν υπαρχει κινδυνος γιατι η ασφαλιση τα καλυπτει ολα; - Το δανειο πληρωνεται 'αυτοματα' οπως διαβασα παραπανω, απο το ποσό που δινει η ηλεκτρικη παραγωγη. Υπαρχει κινδυνος για τον δανειζομενο; Πχ. να μην 'αυτοεξυπηρετείται' το δανειο, και να ζητηθει 'ζεστο' χρημα απο τον δανειζομενο για την αποπληρωμη του δανειου; (πχ μεγαλη ζημια στο συστημα, αδυναμια πληρωμης δοσης απο την παραγωμενη ενεργεια) - Το θεμα με το 'αφορολογητο' εισοδημα ειναι ακομη ενας προβληματισμος. Οταν φορολογουν τα παντα, και μαλιστα πολλες φορες αναδρομικα, πως εγω να πιστεψω οτι για την επομενη 25ετια θα εχω αφορολογητο εισοδημα απο τα φωτοβολταϊκά της στέγης;
stefa_1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αφου το ξεθαψες το θεμα, σημερα κατα τη γνωμη μου ειναι ρισκο να βαλεις φωτοβολταικα. Η ΔΕΗ παει για ξεπουλημα, και αν πεσει στα χερια ιδιωτων απο κει και περα ο ιδιωτης κανει οτι θελει με τις τιμες.Και ξεκινηστε να βγαζετα απ την τσεπη σας για να πληρωσετε το δανειο. Γι'αυτο κανουν ελεγχους στον Τειρεσια και ζητανε εγγυητες.Ολα τα εχουνε προβλεψει.
mentoras99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Οταν μιλαμε για φωτοβολταϊκα στη στεγη σπιτιου, υπαρχει ορος στο δάνειο για υποθήκη του ίδιου του σπιτιού;
avelion Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Οταν μιλαμε για φωτοβολταϊκα στη στεγη σπιτιου, υπαρχει ορος στο δάνειο για υποθήκη του ίδιου του σπιτιού; Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
barca10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Έχει βάλει κανείς από δω μέσα; Οι τιμές τώρα που κυμαίνονται για 10kw; Το είχα ψάξει πέρυσι-πρόπερσι να βάλω σε επαγγελματικό χώρο (χωρίς δάνειο) αλλά μου φάνηκαν πολύ ακριβά. Σκέφτομαι να ξαναπάρω προσφορές τώρα.
mentoras99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Παντως ακουω ολο και περισσοτερη την αποψη, οτι αξιζει να ασχοληθει κανεις, μονο αν εχει ο ιδιος το απαιτουμενο χρημα...δηλαδη οχι με τον δανεισμο απο τραπεζα.
SpY Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Οι τίμες αυτη την στιγμή είναι 25.000 - 29.000 αναλογα τον εξοπλισμό Γερμανικά - Κινέζικα κτλ Έχω κάνει πάνω απο 40 έργα οικιακά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα