MasterX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν επελεξα σωστη κατηγορία.. νομιζω ταιριάζει και εδω πάντως... Ένας φίλος θέλει να συνδεσει το PS3 του με το PC για να μπει στο Ιντερενετ το PS3. Θέλει με ενσύρματα με καλώδιο δικτύου.. Μπορεί να μου πει κάποιος τι βήματα θα ακολουθήσει???
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 κανονικα θα πρεπει να συνδεσει το ps3 Με ethernet με τον ρουτερ οχι με το Pc.
MasterX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 κανονικα θα πρεπει να συνδεσει το ps3 Με ethernet με τον ρουτερ οχι με το Pc. Δεν μπορει γιατί συνδέται αλλοτε με ασύρματη USB κάρτα μεσω κινητής τηλεφωνίας και αλλοτε συνδέεται στο ρουτερ του γείτονα με USB wifi καρτα.. οπότε μόνο το PC εχει ιντερνετ...
ApSiMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Λογικά τότε με cross ethernet καλωδιο ps3-->pc και bridge την σύνδεση dsl με την lan.
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 τοτε αυτα που ειπαν πιο πανω και καλη τυχη
MasterX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 μηπως ξερει καποιος τι βηματα πρεπει να ακολουθησει πιο αναλυτικά? Να το εχει δοκιμασει ή αν εχει δει πουθενά κανενα οδηγο συνδεσης για την περιπτωση? Μένει μακρια και δεν μπορω να το δοκιμασω εγω στα μηχανηματα του.. Αυτος δεν γνωριζει και πολλα.. και δεν βρηκε καποιο που να το εχει κανει στην πραξη, απο οσο κοιταξε στο Ιντερνετ πολυ που το δοκιμασουν, ενω φαινεται ευκολο δεν το καταφερνουν..
11demian111 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 και εγω κατι τετοιο θελω αλλα σε χ360.κανεις ιδεα?
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 αν ψαξεις για Internet connection sharing θα καταλαβεις την λογικη.πανω κατω ειπε ο φιλος πιο πανω πως ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.