Προς το περιεχόμενο

Net Cafe

Net-Captain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο;

Αν Π.Χ Έχω 4 Adsl και θέλω να τις βάλω όλες σε ένα δίκτυο και κάθε μια απο αυτές

να έχει διαφορετικό ρόλο, δηλαδή η μία να είναι για gaming, η άλλη να είναι για Downloading, η 3η για Surfing και ουτε καθε εξής, με ποιούς τρόπους θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο;

Αν Π.Χ Έχω 4 Adsl και θέλω να τις βάλω όλες σε ένα δίκτυο και κάθε μια απο αυτές

να έχει διαφορετικό ρόλο, δηλαδή η μία να είναι για gaming, η άλλη να είναι για Downloading, η 3η για Surfing και ουτε καθε εξής, με ποιούς τρόπους θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο;

Δε θέλω να ξαναλέω αυτά που έχουν αναφερθεί ούτε να σου την "πω", αλλά αυτά που ζητάς δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζεις. Πόσο μάλλον όταν σε αυτά βασίζεται το εισόδημα κάποιου.

Τεσπα. Αυτό που ζητάς μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Αρχικά πρέπει να συνδυάσεις τις υπηρεσίες των DSL. Όπως έχω αναφέρει αυτό μπορεί να γίνει π.χ. με router πολλαπλών WAN ή μέσω ενός Linux server με πολλαπλές NIC.

Μετά πρέπει να εφαρμόσεις τεχνικές load balancing για τον διαμοιρασμό της κίνησης και QoS ρυθμίσεις για να εξασφαλίσεις σωστή και ποιοτική υπηρεσία.

Ένα παράδειγμα είναι το παρακάτω link (υλοποιημένο σε Fre BSD).

http://www.michaelbrumm.com/how-to-aggregate-bandwidth.html

Επίσης μπορείς να καθορίσεις και κάποια policies για περιορισμό της κίνησης ανά ομάδα Host. π.χ. έχεις 20 pc + τα μηχανήματα του καταστήματος server κλπ και 4 dsl.

Μπορείς να φτιάξεις 4 ομάδες η κάθε μία εκ των οποίων θα έχει τα όρια της.

Θέλει πολύ διάβασμα και δοκιμές το θέμα. Σου εύχομαι πάντως καλή τύχη αν το δοκιμάσεις.

Δημοσ.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο;

να έχει διαφορετικό ρόλο' date=' δηλαδή η μία να είναι για gaming, η άλλη να είναι για Downloading, η 3η για Surfing και ουτε καθε εξής, με ποιούς τρόπους θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο;[/quote']

Sorry που το λέω αλλά το nick που έχεις διαλέξει είναι τελείως μα τελείως off με βάση τα όσα μας ρωτάς εδώ μέσα....

Όχι captain αλλά ούτε απλός μούτσος μου φαίνεσαι.....:lol::lol::lol:

No offense...

Δημοσ.

Οπως είπαν και όλοι οι προηγούμενοι αν το παιδί είναι φίλος σου όπως λες κρίμα είναι να δώσει τα λεφτάκια του και να του κάνεις κάτι για το οποίο δεν έχεις ιδέα και μετα να τρέχετε και οι δυο και να τσακωθείτε κτλ.

Αν δεν είναι φίλος σου ακόμα χειρότερα βέβαια γιατι εχεις να ακουσεις....

Αφου δεν ξέρεις σχεδόν τίποτα γιατι θες να το στήσεις? Να ήξερες καποια πραγματακια και να ρωταγες να σε βοηθάγαμε ευχαρίστως, απο τις ερωτήσεις σου όμως φαίνεται οτι η εμπειρία σου είναι μηδαμινή.

Δεν είναι κρίμα να πάρεις και άλλους στο λαιμό σου?

Δεν είναι μόνο το θέμα του στησίματος, είναι η επιλογή τύπου και μάρκας εξοπλισμου ή επιλογή provider (s) ή μελέτη, το στήσιμο κάποιου firewall κτλ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...