loukas599 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Και μενα μου αρεσε παρα πολυ...Αλλα λεει οτι αναμενεται συντομα.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:14 ---------- Και ειχα δει οτι δεν με παιρνει για πολυ λιγο 49.5max υψος εχω εχω αυτο ειναι 49.8cm:rolleyes: πάρε ένα τηλ να ρωτήσεις,δεν χάνεις τίποτα. http://www.skroutz.gr/s/80611/CoolerMaster-Storm-Scout.html ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:28 ---------- Και μενα μου αρεσε παρα πολυ...Αλλα λεει οτι αναμενεται συντομα.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:14 ---------- Και ειχα δει οτι δεν με παιρνει για πολυ λιγο 49.5max υψος εχω εχω αυτο ειναι 49.8cm:rolleyes: 49.40 είναι μόλις το μέτρησα τώρα αν έχω μούφα metro τι να σου πω
Alexisssss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Χμμ αν είναι έτσι, δε μπορείς να βάλεις ανεμιστήρια στο πάνω μέρος σε περίπτωση που πας στο RC-690 :/ Λιγο ατοπο... Καθως τα ανεμιστηρια στο πανω μερος δεν επηρεαζουνε σε καμια περιπτωση το υψος του case.Μπαινουνε πανω απο την μητρικη ακριβως, και βρισκονται κατω απο το "σασι":-)
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Λιγο ατοπο...Καθως τα ανεμιστηρια στο πανω μερος δεν επηρεαζουνε σε καμια περιπτωση το υψος του case.Μπαινουνε πανω απο την μητρικη ακριβως, και βρισκονται κατω απο το "σασι":-) :λολ ρε: Θέλω να πω ότι απ' τη στιγμή που τα πάνω ανεμιστήρια βγάζουν αέρα, δε θα υπάρχει χώρος για να βγει ο αέρας. Εσύ το κουτί σου το έχεις εγκλωβισμένο;
Alexisssss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 :λολ ρε: Θέλω να πω ότι απ' τη στιγμή που τα πάνω ανεμιστήρια βγάζουν αέρα, δε θα υπάρχει χώρος για να βγει ο αέρας. Εσύ το κουτί σου το έχεις εγκλωβισμένο; :lol: Eμενα χωραγε κυριολεκτικα στο χιλιοστο στο ραφακι που εχει το γραφειο αλλα επειδη ξενερωνα που δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω τα usb που ητανε στο πανω μερος του κουτιου...ξηλωσα το συρταρι
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Και καλά έκανες, αφού αν δε βγαίνει ικανοποιητικά ο ζεστός αέρας απ' το κουτί η απαγωγή της θερμότητας πάει περίπατο, άσε που αν δε βγαίνει απ' το κουτί, καλύτερα να μην είχες ανεμιστήρια εκεί.
Alexisssss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Και καλά έκανες, αφού αν δε βγαίνει ικανοποιητικά ο ζεστός αέρας απ' το κουτί η απαγωγή της θερμότητας πάει περίπατο, άσε που αν δε βγαίνει απ' το κουτί, καλύτερα να μην είχες ανεμιστήρια εκεί. Νταξ οταν δουλευε το Pc το ειχα ανοιχτο το συρταρι... Αλλα αμα το ξεχναγα καμια φορα,μολις το ανοιγα,οτι υπηρχε μεσα εβραζε καθως τα ανεμιστηρακια του υπολογιστη βρισκοτανε σε αποσταση αναπνοης απο τον πατο του συρταριου. Παντως μετρησα σε υψος το δικο μου ετσι για την ιστορια. Μπακαλιστικα γιατι δεν ειχα μετρο και το μετρησα με μεζουρα βγαινει καπου στα 49-50cm Υπολογισε καπου στα 50 για να εισαι μεσα
apoxa2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το ειχα σκεφτει καθολου οτι αφου ειναι οριακα δεν θα δουλευουν και καλα οι ανεμιστηρες οι πανω .Αρα οι πανω ειναι και αχρηστοι για μενα ή απλα θα βγαζουν πιο λιγο αερα?
john4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 δες και αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-PC-7FN-Aluminum-Black-Case-PC-7FN.htm τα αξιζει τα παραπανω χρηματα...47 cm ειναι!
apoxa2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 δες και αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-PC-7FN-Aluminum-Black-Case-PC-7FN.htmτα αξιζει τα παραπανω χρηματα...47 cm ειναι! Πολυ καλο το lian-li και ποιοτικο απο οτι ξερω,οντως τα αξιζει τα 100ευρω...Thanks παιδες για τις απαντησεις και την βοηθεια ,Θα παω να τα δω και απο κοντα στο πλαισιο(οποια εχει) και θα επανελθω... ΥΓ.Ειμαι αναμεσα στα 3coolermaster(590,690,storm) και στο lian-li ειναι πολυ ομορφα και τα 4:rolleyes:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.