Alexisssss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα παιδια... Δεν ειχα ξαναασχοληθει τοσο πολυ με δικτυα και ειπα να το ψαξω λιγακι... Ετσι ειπα να βαλω και τα δυο pc σε lan για να καουμε λιγο με την παρεα. Ομως σημερα που εβαλα το cod ειχα 35 ping ενω τα pc ειναι πανω στον ιδιο switch.. Μου φαινεται λιγακι υψηλο και ειπα να ρωτησω τους ειδικους.. Ευχαριστω προκαταβολικα
linuxovios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Κανονικά το ping θα έπρεπε να είναι σχεδόν μηδενικό (ειδικά αν το lan είναι ενσύρματο) Καλύτερα να δώσεις "καρφωτές" ip στα μηχανήματα. π.χ. 10.0.0.1 το πρώτο και 10.0.0.2 το δεύτερο κ.ο.κ. Αφού το κάνεις αυτό, από το πρώτο μηχάνημα πήγαινε start --> run --> cmd [enter] και στην command line δώσε > ping 10.0.0.2 και γράψε τι σου βγάζει Υ.Γ. Ενδέχεται τυχόν firewall που τρέχουν να δημιουργούν πρόβλημα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:06 ---------- H συνδεσμολογία σου πρέπει να είναι :
Alexisssss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ για την απαντησ.. Παρα πολυ κατατοπιστικη.. Λοιπον,η συνδεσμολογια ειναι ακριβως η ιδια.. Τωρα για το πως θα δωσω ip χειροκινητα δεν ξερω Οι καρτες ητανε στο αυτοματο...Θα μπορουσες να μου πεις και το πως;; Σε ευχαριστω και παλι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:40 ---------- Oι ip που εχουνε αυτοματα παρει ειναι 192.168.1.5 στο ενα και 192.168.1.6 στο αλλο.. Οποτε εκανα το τεστ που μου ειπες με αυτες τις ip και στα δυο Pc Και μου εδειχνε Ping κατω απο 1 msη κατι τετοιο τελως παντως ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:41 ---------- Ελαχιτο=0ms Μεγιστο=0ms
linuxovios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ok τα ping σου είναι άψογα. Άρα τα ping που εμφανίζει το cod είναι είτε πλασματικά, είτε κάποιο από τα 2 pc έχει firewall και δημιουργεί θέμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. (long shot ---> μήπως το pc που ορίζεις ως server είναι στα "όριά" του με αποτέλεσμα να έχεις αυτό το μικρό lag? ) Y.Γ. Άσχετο: Ρε συ το COD θέλει καμιά 10άριά παίκτες για κάψιμο... Ποιος έχει υπόγειο για να οργανώσουμε lan party ? :drool:
Alexisssss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ok τα ping σου είναι άψογα. Άρα τα ping που εμφανίζει το cod είναι είτε πλασματικά, είτε κάποιο από τα 2 pc έχει firewall και δημιουργεί θέμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. (long shot ---> μήπως το pc που ορίζεις ως server είναι στα "όριά" του με αποτέλεσμα να έχεις αυτό το μικρό lag? ) Οχι σε καμια περιπτωση το pc δεν παιζει το παιχνιδι στα ορια του(εαν εννοεις απο αποψη hardware) και κανενα απο τα δυο Pc δεν νομιζω οτι "ζοριζονται". Τωρα για το firewall. Μονο το Pc Που λειτουργει ως server εχει antivirus ωστοσο το τειχος προστασιας των windows ειναι κλειστο και στα δυο pc. Δοκιμαζω τωρα να κλεισω το antivirus και θα ξανα ποσταρω να σε ενημερωσω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:21 ---------- EDIT:Τελικα ειχε μια επιλογουλα που ελεγε εαν θες να παιξεις μεσω internet ή μεσω LAN.. Και ητανε στο internet... Το εβαλα στο LAN και ειναι οκ. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.