gesamgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 παιδια εχω 2 σκληρους στο συστημα και δεν χωρα τριτος! ετσι πηρα ενα docking station USB ...για να τον χρησιμοποιησω σαν εξωτερικο εκανα καλα ή...βλακεια? ο δισκος ειναι "πρασινος" WD 1 TB! thanks
vasman15 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 για ποιο λογο εκανες βλακεια ?μια χαρα ειναι .εχω και εγω ενα για τον ιδιο λογο.
sofaki502 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 και δηλαδή συνδέεις το Dock Station στο pc μέσω usb, βάζεις ενα εσωτερικό σκληρό δίσκο και ο υπολογιστης τον διαβάζει ως εξωτερικό ή σαν usb?? εχω vista και απ ότι διαβάζω βγάζει ελλατώματα με δευτερο εσωτερικό δίσκο (το χαζο). Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά γιατί εκτος απο φθηνότεροι, οι εσωτερικοι δίσκοι ειναι και πιο ασφαλεις
gesamgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 και δηλαδή συνδέεις το Dock Station στο pc μέσω usb, βάζεις ενα εσωτερικό σκληρό δίσκο και ο υπολογιστης τον διαβάζει ως εξωτερικό ή σαν usb?? εχω vista και απ ότι διαβάζω βγάζει ελλατώματα με δευτερο εσωτερικό δίσκο (το χαζο). Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά γιατί εκτος απο φθηνότεροι, οι εσωτερικοι δίσκοι ειναι και πιο ασφαλεις σαν εξωτερικο (removable) σοφακι και καλα θα κανεις γιατι και πιο καλοκατασκευασμενοι ειναι και πιο ασφαλεις οπως γραφεις.
sofaki502 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω gesamgr!!!! αυτό θα κάνω τελικά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.