ababapanos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 θελω να ρωτησω το πλαισιο εχει on line ενημερωση για το stock σε καθε προιον? χτες σαββατο πρωι εκανα παραγγελια ενα mac mini MC238GR/A και το εγραφε διαθεσιμο. Σημερα κυριακη βλεπω στο σαιτ γραφει οτι Αναμένεται σύντομα. τι συμβαινει? εκαναν λαθος η απλα τελειωσαν μαζι με την δικη μου παραγγελια? αλλα αν υπηρχε διαθεσιμο το σαββατο ολη μερα δεν θα επρεπε να μου στειλουν ενα μαιλ επιβαβεωσης?
dante14023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 μπααα....... η ενημερωση του σαιτ τους δεν ειναι αμεση.... μπορει τα Mac mini να ειχαν τελειωσει και 2 μερες πριν.... πχ εγω ειχα παραγγειλει κατι ηχεια τα οποια ηταν "αμεσα διαθεσιμα"... κατι ωρες μετα ή την επομενη μερα, δεν θυμαμαι καλα, με πηραν τηλ να μου πουν οτι δεν ειναι διαθεσιμα και αν θελω να ψαξουν να τα βρουν απο αλλο καταστημα και αν δεν τα βρουν να διαλεξω καποια αλλα.... η πλακα ειναι οτι οταν μπηκα στο σαιτ να δω αλλα ηχεια αν τυχον δεν τα εβρισκαν, τα ειχαν ακομα ¨αμεσα διαθεσιμα" υπομονη φιλε μου...
ababapanos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 καταλαβα... γιατι στο eshop που ειχα ξανα αγορασει κατι αμεσως μετα την παραγγελια μου εδειξε οτι δεν υπαρχει πια, ας ελπισω οτι ισως κατι αναλογο εχει συμβει και εδω
dante14023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 λογικα θα επικοινωνησουν μαζι σου με καποιο τροπο, e-mail-τηλεφωνο, ωστε να σε ρωτησουν αν θες να προχωρησει η παραγγελια σου απο την στιγμη που δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη... τουλαχιστον σε μενα ετσι ειχε γινει....
Whiteyez Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλά το πλαίσιο σε τέτοια πράγματα είναι για γέλια.
iced Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ετσι ειναι για γελια, απλα κανει πολεμο τιμων με τα αλλα μαγαζια οπως και εκεινα με τα υπολοιπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.