Προς το περιεχόμενο

Virtual machine windows 7

evi_thes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Εβαλα τα windows 7 prof 64bit και επειδη πρεπει να δουλευω ενα προγραμμα που εχω την εγκατασταση για XP 32 bit (για το λειτουργικο μου εψαξα πααααρα πολυ δε βρισκω το αντιστοιχο προγραμμα) εχετε καμια προταση ή δε το γλιτωνω το format ή dual boot?

Δημοσ.

Δεν είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό από μόνο του.

Πρέπει να το κατεβάσεις.

Λέγεται Windows virtual pc και το κατεβάζεις από εδώ http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/

Και εγώ στην αρχή περίμενα να το δω εξαρχής εγκατεστημένο, αλλά τελικά πρέπει να ακολουθήσεις το λινκ και τις οδηγίες του. Είναι πολύ απλό.

Δημοσ.
Καλησπερα!Εβαλα τα windows 7 prof 64bit και επειδη πρεπει να δουλευω ενα προγραμμα που εχω την εγκατασταση για XP 32 bit (για το λειτουργικο μου εψαξα πααααρα πολυ δε βρισκω το αντιστοιχο προγραμμα) εχετε καμια προταση ή δε το γλιτωνω το format ή dual boot?

Δοκιμασε το vmware το καλυτερο software σαν emulator ,πληρης υποστηριξη directx σε παιχνιδια .. http://store.vmware.com/store/vmware/en_US/DisplayProductDetailsPage/productID.165308800

Το virtual pc της ms ειναι περιορισμενων δυνατοτητων , και σερνεται σε σχεση με το vmware , συν τοις αλλοις δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια αφου δεν υποστηριζει καν directx μονο opelgl και 16 bit χρωμα

Δημοσ.

Αφού έχει πλήρη υποστήριξη σε παιχνίδια εμένα γιατί δε μου παίζει το σκάκι? (Το τελευταίο chessmaster). Εντάξει κάποια παιχνίδια τα παίζει (κυρίως πιο παλιά) αλλά σε καινούργια ή είναι πολύ αργό, ή δεν τα παίζει καθόλου. Δυστυχώς!!!:-(

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση, αλλά δοκίμασες να το εγκαταστήσεις όπως είναι; Έχω βάλει πάρα πολλά προγράμματα που είχα τα setup τους από τότε που είχα XP 32bit (τώρα έχω Windows 7 64bit). Ή μήπως υπάρχει κόφτης στην εγκατάσταση;

Δημοσ.
Δεν είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό από μόνο του.

Πρέπει να το κατεβάσεις.

Λέγεται Windows virtual pc και το κατεβάζεις από εδώ http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/

Και εγώ στην αρχή περίμενα να το δω εξαρχής εγκατεστημένο, αλλά τελικά πρέπει να ακολουθήσεις το λινκ και τις οδηγίες του. Είναι πολύ απλό.

Το δοκιμασα αλλα μαλλον κατι κανω λαθος και δε μου εμφανιζει τα ΧΡ.Πρεπει να τα κανω εγω install στη virtual μηχανη?Το προγραμμα δεν κανει εγκατασταση σε 64bit 7.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:58 ----------

Ακυρο παιδια..Ειχα κανει λαθος καπου τρεχει τελεια και εκανε και install το προγραμμα! thx για τις απαντησεις σας!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση

σε αυτη τη σελιδα, το virtual pc ειναι για να φορτωνει ΜΟΝΟ windows xp? Προσπαθησα να φορτωσω δημιουργησω ενα νεο virtual machine χρησιμοποιοντας ενα ηδη υπαρχον image που ειχε win 2003 server αλλα κολλαει κατα το μπουταρισμα

PS μιλαμε για λειτουργικο win 7 64bita ε?

Δημοσ.
Δοκιμασε το vmware το καλυτερο software σαν emulator ,πληρης υποστηριξη directx σε παιχνιδια .. http://store.vmware.com/store/vmware/en_US/DisplayProductDetailsPage/productID.165308800

Το virtual pc της ms ειναι περιορισμενων δυνατοτητων , και σερνεται σε σχεση με το vmware , συν τοις αλλοις δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια αφου δεν υποστηριζει καν directx μονο opelgl και 16 bit χρωμα

Εντελώς ΑΚΥΡΟ όμως... μάλλον έχεις μείνει πίσω... Ο Hyper-V και το virtualization της MS είναι πλέον ΠΟΛΥ πιό γρήγορος και ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ σε δυνατότητες σε σχέση με το VMWARE...

Κι εγώ VMWARE χρησιμοποιούσα, αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη... :-)

Δημοσ.
παιδια μια ερωτηση

σε αυτη τη σελιδα, το virtual pc ειναι για να φορτωνει ΜΟΝΟ windows xp? Προσπαθησα να φορτωσω δημιουργησω ενα νεο virtual machine χρησιμοποιοντας ενα ηδη υπαρχον image που ειχε win 2003 server αλλα κολλαει κατα το μπουταρισμα

PS μιλαμε για λειτουργικο win 7 64bita ε?

Ναι απ όσο ξέρω είναι μόνο για WinXP.

Δες εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...