Προς το περιεχόμενο

Συμβουλη αγορας PC

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...αφου το pc που ειχα 5 χρονια++ τα φτυσε ηρθε η ωρα να παρω ενα καινουργιο :-) 800-950eyro....μονο το κουτι θελω οθονη εχω....

να ειναι

midi case

intel i7 860 2.8ghz(αυτος δν ειναι ο καλυτερος μεχρι τα 255 eyro?)

4gb ram

τωρα για μητρικη δε ξερω τι παιζεται ακριβως...θελω μια αρκετα καλη για τον παραπανω επεξεργαστη....μια με 150 ευρω πιστευετε ειναι καλα?αν ναι προτεινετε μου καποια :-)))

και για καρτα γραφικων το ιδιο μια καλη...με μνημη απο 1γβ και πανω

εμμ τροφοδοτικο αυτο ειναι οκ? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-750W-Super-Series-CFT-750-14CS.htm

σκληρο δισκο 1tb seagate η westerndigital??

επισης θα χρειαστω ψυχτρα??

τα windows 7 ειναι οκ παω με αυτα??

αν γινετε καποια απο τα παραπανω να ειναι οσο πιο αθορυβα γινεται..πχ ανεμιστηρια κουτι κτλπ

Ευχαριστω!!

επειδη δν εχω pc kai μπαινω απο αλλου μπορει να μη γραφω συνεχεια στο θεμα

Δημοσ.

Tι αναλυση εχει η οθονη σου;

Μεσα στο budget πρεπει να ειναι και το λειτουργικο;

Σκοπευεις να overcklοκαρεις;

Τι χρηση θα εχει το pc;

Δημοσ.

Ναι και το λειτουργικο...

overclock δν εχω ιδεα πως γινετε νκαι σε τι χρησιμευει :P

Και για games το θελω...αλλα και μαλλον θα το εχω αρκετες ωρες η μερες ανοιχτο για ανεβασμα web cam εικονας online...

Οθονη ειναι παλια tft lcd ομως ειναι η samsung syncmaster 172v..

Δημοσ.

post-136908-129063041499_thumb.jpg

case το HAF 922

windows 7

καρτα γραφικων παρε οποια να ναι με 17αρα οθονη οτι και να σου προτεινω ειναι overkill :P

Αλλα...

1)Ο επεξεργαστης δεν ταιριαζει στις αναγκες σου,τοσο καιρο την εβγαζες με το παλιο το οποιο το πεταξες επειδη χαλασε οταν το ανοιξες να το καθαρισεις:rolleyes:

2)Αγορασε οθονη:P

3)Η καλυτερη αγορα ειναι 1.5 ΤΒ απο πλευρας ευρω/GB;)

Οποτε πας εδω:

post-136908-12906304151_thumb.jpg

Συνολο 930 ευρω και μεχρι να παρεις οθονη τη βγαζεις με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων;)

Δημοσ.

Επεξεργαστής Intel Core i7-860 - 2,80GHz - 8MB 254,9

Gigabyte GA-P55-UD3 - Μητρική κάρτα - ATX - iP55 116 ¤

Gigabyte GV R467ZL-1GI - Κάρτα γραφικών - Radeon HD 4670 - 1 GB 63 ¤

Multirama C2628 319 - κουτί mid tower - για μητρικές ATX - Silver/Black 41 ¤

Μνήμη Kingston ValueRAM - 2 GB - DIMM 240-pin - DDR3 SDRAM - 1066MHz 4 x 43,9 ¤ 175,6 ¤

Intel X25-M SSDSA2MH080G2C1 - 34nm Product Line - Εσωτερικός σκληρός δίσκος SSD - 80 GB - SATA-300 205 ¤ 205 ¤

Sony NEC Optiarc AD-7240S - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM drive - Serial ATA 21,5 ¤

WD Caviar Green WD6400AACS - hard drive - 640 GB - SATA-300 58,91 ¤

Υποσύνολο 935,91 ¤

Δημοσ.

Thanx παιδια!Παιζει τοσο ρολο δλδ η οθονη??Το ποσο ιντσων ειναι????το εμαθα κιαυτο :))

Marouda(btw εναν ξαδερφο μου τον λενε μαρουντα στο επωνυμο :P)γτ τα windows 7 ultimate 64 bit??με τα home 32 bit δε θα ειμαι οκ??

Παντως αυτος ο Intel επεξεργαστης ειναι ο the best?

Δημοσ.
Thanx παιδια!Παιζει τοσο ρολο δλδ η οθονη??Το ποσο ιντσων ειναι????το εμαθα κιαυτο :))

Marouda(btw εναν ξαδερφο μου τον λενε μαρουντα στο επωνυμο :P)γτ τα windows 7 ultimate 64 bit??με τα home 32 bit δε θα ειμαι οκ??

Παντως αυτος ο Intel επεξεργαστης ειναι ο the best?

Ανάλογα με το μέγευος της οθόνης ανεβαίνει και η ανάλυση και επομένος η απαιτούμενη ισχύη της κάρτα γραφικών.

Με 32 bit windows θα μπορείς να χρησιμοποιείς μέχρι 3.25gb ram ενώ με 64bit θα αξιοποιήτε όλη.

Δημοσ.
Ανάλογα με το μέγευος της οθόνης ανεβαίνει και η ανάλυση και επομένος η απαιτούμενη ισχύη της κάρτα γραφικών.

Με 32 bit windows θα μπορείς να χρησιμοποιείς μέχρι 3.25gb ram ενώ με 64bit θα αξιοποιήτε όλη.

a ok thanx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...