Antwni Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί μου εμφανίζει κίτρινο background στη ''Συλλογή φωτογραφιών τον windows''??Πριν του κάνω format ήταν άσπρο (αν θυμάμαι καλά)...Το λειτουργικό μου είναι Windows Vista!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Κανείς??Δεν νομίζω να ήταν κίτρινο πριν το format!! Και σε εσάς κίτρινο το εμφανίζει??
DJ Gx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πάνε στην διαχείρηση συσκευών και κάνε κατάργηση τους οδηγούς απο την οθόνη σου. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει οθόνη Samsung.
million_voices Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Samsung εχει στανταρτ κανε remove στο color managment ολα τα icc profiles της samsung
Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Lg έχω!!:-D Αν τους απεγκαταστήσω θα φτιάξει??
million_voices Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 δες αυτο που σου ειπα για τα icc profiles,αφαιρεσε τα default
Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ο πειρατής μου απέκτησε πλέον ένα άσπρο background!!
Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά τρόμαξα στην αρχή γιατί δεν έφτιαξε όταν τον κατάργησα αλλά του έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε!! κξηκηξκηκξη
million_voices Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 βασικα το ιδιο ειχα παθει οταν ειχα αγορασει την samsung μου και ψαχνοντας στο net σε ενα ασχετο forum βρηκα την λυση με τα icc profiles για αυτο και ημουν σιγουρος και ειδικα οτι εχεις samsung στην πτανα πτανιες? δφγφδγδφγδφγδφγδ
Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ googlara τώρα και βρήκα αυτό για όποιον πρόκειται να διαβάσει αυτό το thread στο μέλλον!! δφγδφγδφγδφγδφγδφγ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.