Pitsi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Evala ta windows 2000 kai h isdn syndesh mou mpainei kanonika sto internet alla meta aqpo ligo stamataei na katevazei dedomena. H pstn douleuei kanonika. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeCoN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Resetaki sto NetMod dokimases, ta 8elei pou kai pou! To netmod exei ena san kapaki pisw. An to bgaleis 8a deis mesa ena mikro stroggylo mavro koumpaki, pata to 8a paiksoun ligo ta lampakia, otan synel8ei ksanadokimase Alliws dokimase na epanegatasthseis to netmod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris333 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ στο γραφείο ... όλα τα δοκίμασα... η ίδια σύνδεση (isdn) από το σπίτι δουλεύει μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zlimvos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Αντε παιδια αμα το βρειτε μου λετε κι εμενα.. κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα, και μαλλον φταιει το netmod (το ιδιο netmod εβαλα σε αλλο pc με αλλο windows και εκανε τα ιδια, ενω στην ιδια γραμμη εβαλα αλλο netmod και δουλευε μια χαρα απο τα ιδια pc..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jheremias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δοκιμάστε upgrade του Firmware απο netmod.intracom.gr Η latest είναι η 3.77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 balte atb40(64k) atkas0b0(128k) sta extra settings tou modem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.