Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τα Win XP (Εκκινηση)

TsoYk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον για να μην σας κουραζω, Ειχα κατεβασει ενα τορρεντ με ενα προγραμμα

και αφου το εκανα εγκατασταση και το ετρεξα αρχισε να μου πεταει κατι errors

και για αυτον τον λογο εκανα unistall το προγραμμα και επανεκκίνηση γιατι τα errors συνεχιζαν να βγαινουν!

Αφου λοιπον εκανα επανεκκίνηση, μωλις εφτασε στο logo των Windows XP

και αρχισε να φορτωνει, πριν μπει μου ξανακανει επανεκκίνηση !!!

Δεν μπαινει μεσα στα win.

Εβαλα 2 cd των windows που βρηκα απο φιλους αλλα δεν μου βγαζει επιλογη για

επιδιόρθωση!!! Μπορω μονο να ξανα εγκαταστήσω τα win..

(Enter. Εγκατασταση Win XP, C. Δημιουργια Partition, D. Διαγραφη διαμερισματος)

ο Σκληρος φενεται κανονικα, οπως και ο ελευθερος χωρος κατι που σημαίνει οτι δεν σβήστηκε τιποτα απο μεσα... αλλα.... δεν μπορω να κανω επιδιόρθωση, δεν μου δεινει τετοια επιλογη...

ΓΙΑΤΙ; και τι μπορω να κανω τωρα; :cry:

Δημοσ.
Λοιπον για να μην σας κουραζω, Ειχα κατεβασει ενα τορρεντ με ενα προγραμμα και αφου το εκανα εγκατασταση και το ετρεξα.....

Αφου λοιπον εκανα επανεκκίνηση, μωλις εφτασε στο logo των Windows XP

και αρχισε να φορτωνει, πριν μπει μου ξανακανει επανεκκίνηση !!!

Δεν μπαινει μεσα στα win.

ΓΙΑΤΙ; και τι μπορω να κανω τωρα; :cry:

Προσπάθησε να ξεκινήσεις σε safe mode, να επανεγκαταστήσεις το torrent πρόγραμμα, να εγκαταστήσεις και το Revo Uninstaller και να διαγράψεις το torrent πρόγραμμα με το Revo Uninstaller (για να διαγραφούν και στοιχεία του torrent προγράμματος, που έχουν απομείνει στην registry).

Βέβαια, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, περίπου το ίδιο συνέβει και σε μένα (πριν λίγες μέρες) με ένα torrent πρόγραμμα, το οποίο δυστυχώς είχε απενεργοποιήσει και τη λειτουργία ''safe mode'', οπότε δεν μπορούσα να κάνω ούτε αυτό που σου υποδεικνύω.

(Όμως, θα πρέπει να σου πω, πως παίρνω τέτοια ρίσκα, αφού πρώτα έχω πάρει ένα backup του C:\ με το Acronis True Image >> the best).

Εύχομαι, σ' εσένα να δουλέψει το ''safe mode''.

Δημοσ.
Προσπάθησε να ξεκινήσεις σε safe mode, να επανεγκαταστήσεις το torrent πρόγραμμα, να εγκαταστήσεις και το Revo Uninstaller και να διαγράψεις το torrent πρόγραμμα με το Revo Uninstaller (για να διαγραφούν και στοιχεία του torrent προγράμματος, που έχουν απομείνει στην registry).

Βέβαια, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, περίπου το ίδιο συνέβει και σε μένα (πριν λίγες μέρες) με ένα torrent πρόγραμμα, το οποίο δυστυχώς είχε απενεργοποιήσει και τη λειτουργία ''safe mode'', οπότε δεν μπορούσα να κάνω ούτε αυτό που σου υποδεικνύω.

(Όμως, θα πρέπει να σου πω, πως παίρνω τέτοια ρίσκα, αφού πρώτα έχω πάρει ένα backup του C:\ με το Acronis True Image >> the best).

Εύχομαι, σ' εσένα να δουλέψει το ''safe mode''.

Φιλε μου δεν μπαινει ουτε σε Safe mode..........

Δημοσ.

Αφου δεν μπαινει ουτε safe mode βαλε ενα Live linux να παρεις τα αρχεια σου και μετα ξαναπερνα απο την αρχη τα windows.... Δεν νομιζω να σου εχει μεινει αλλη επιλογη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...