konnos86 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδες, εχω το νοκια Ν82 εδω και 1,5 χρονο και πριν 2 μερες ενω το ειχα ανοιχτο, και χωρις να κλεισει η΄οτιδηποτε, διαπιστωσα οτι ολες οι επαφες μου ειχαν χαθει.Ηταν ολες περασμενεσ στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στην καρτα μνημης. Εχει συμβει σε καποιον απο εσας, ξερετε τι μπορω να κανω γιαυτο?? Καθε βοηθεια και καθε προταση ειναι κατι παραπανω απο ευπροσδεκτη. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας εκ των προτερων.
nikos903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως του άλλαξες την μνήμη απο την οποία θα βλέπει τις επαφές και του έβαλες μόνο την sim πχ? Restart του έκανες υποθέτω. Σε υπολογιστή beaucup κράταγες;
konnos86 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα, δυστυχως δεν εχω κανει backup, δεν αλλαξα κατι σε σχεση με τισ μνημες απ'οτι θυμαμαι, αλλα θα το ξανακοιταξω τωρα που το ειπες.Restart εκανα αλλα τιποτα... Κανεις αλλος καμια ιδεα??
manifesto_gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Το ειχα παθει και γω αυτο στο δικο μου Ν82.Αρχικα εχασα τις εφαρμογες,μετα τα βιντεο και φωτογραφιες και τελος τις επαφες..Βεβαια τα ειχα ολα στην SDHC.Δοκιμασε μεσο Nokia PCsuite μπας και στις βρει αυτοματα και μπορεσεις να τις κανεις backup.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.