Προς το περιεχόμενο

Το pc ανοίγει μόνο του

tetod17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελό κουφο δεν ξερω τι........να πω για το Pc στην δουλεια μου εδω και ενα μήνα κάνω τερματισμό κανονικά το βλέπω να τερματίζει

Το τελείως τρελό ειναι οτι κάθε πρωί το Pc είναι ανοιχτό

Το να το ανοίγει κάποιος δεν υπάρχει περίπτωση έγω κλείνω και εγώ ανοίγω το γραφείο.

Το pc κάνει τερματισμό κανονικά απο περιέργεια ένα βράδυ έκατσα και το παρακολούθησα για 3-4 λεπτά και δεν άνοιξε

Σας αποτέλεσμα για να μην ανοίγει απο μόνο του είναι κάθε βράδυ που φεύγω απο την δουλειά να κλείνω και το διακοπτάκι του τροφοδοτικού

Λέτε το Pc μου να είναι μαγικό ????

Δημοσ.

Στην εκκίνηση του συστήματος μπορείς να πατήσεις delete και να μπεις στις επιλογές του bios του υπολογιστή σου, απο εκεί μπορείς να το κάνεις αυτό που λες, να ανάβει σε μια συγκεκριμένη ώρα δηλαδή ή με κάποιο συγκεκριμένο event (πχ lan).

Υ.Γ2: Υπάρχει βέβαια το καλό παλιό synadelfos v.2 που για κάποιον Α λόγο τον ανάβει όταν φτάσει πριν απο σένα, παίζει αυτό;

Δημοσ.

Οχι φίλε μου δεν πείραξα τίποτα στο bios

Συνάδελφος δεν παίζει ειναι εγω έχω κωδικό για τον συναγερμό το αφεντικό δεν παίζει να έχει τέτοια όρεξη για τέτοια

Δημοσ.

βαλτον σε μια αλλη μπριζα...τραβα μια μπαλατεζα το βραδυ και αστο να δεις...υπαρχει πιθανοτητα κλεινοντας ισως τα φωτα ή κατι αλλο που γινεται και χρησημοποιει ρευμα να το κανει π.χ. συναγερμος.... (ναι οσο παραξενο και να σου φαινετε γινετε...)

Δημοσ.

Παράξενο... Τσέκαρε πάντως αυτές τις επιλογές.

Μπαίνεις με το delete (ή F2) και ψάξε το για power on* και πες μας τι έχει.

Άμα έχεις phoenix μπες με del:

2mc7mtt.jpg

μετά επέλεξε power management

15p0789.jpg

Και μετά δες άμα είναι enabled το power on by alarm.

Άμα δεν είναι.... Φέρε εξορκιστή :P

Άμα είναι ΑΜΙ.... Ψάξε.... :P

Υ.Γ Μην πειράξεις τπτ στο bios αμα δεν χρειάζεται, μετά βγες χωρίς αποθήκευση αμα είναι όλα καλά...

Δημοσ.

Σε υπολογιστή είχα ανάλογο πρόβλημα που μου το δημιουργούσαν το δίκτυο και το ... ποντίκι. Για το πρώτο απλά έκανα disable την επιλογή Wake on Lan από το bios. Για το δεύτερο, ότι και αν δοκίμασα η λύση που εφαρμόζω ακόμα και τώρα είναι να βγάζω το wireless stick από τον υπολογιστή.

Για να δεις αν φταίνε αυτά σε σένα, ένα βράδυ, αποσύνδεσε το καλώδιο δικτύου και βγάλε και το ποντίκι από την υποδοχή.

Δημοσ.

Δες και μια επιλογή που πιθανόν να χει το BIOS, σχετικά με το τι θα κάνει το pc μετά από διακοπή ρεύματος (δε θυμάμαι πώς λέγεται). Λογικά δε θα πρεπε να επηρεάζει αλλά αν δε βρεις άλλη λύση, έχε το υπόψη.

Δημοσ.

Κατα 99%, μια συναφης "enabled" επιλογη/εντολη απο το bios, ειναι η αιτια εκινησης του :shifty:

Σε τετοιες περιπτωσεις, οι υπολογιστες, κανουν οτι -με καποιο τροπο- τους εχουμε ζητησει...

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις λόγω φόρτου εργασίας δεν έτυχε να ασχοληθώ με το pc

Θα ενημερώσω οταν κάνω οτιδήποτε

Και με την ευκαιρία τι ακριβώς είναι η επιλογή Wake on Lan μέσα στο bios ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...