Προς το περιεχόμενο

Οικιακο ασυρματο δικτυο

hackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..χρειαζομαι τι συμβουλη σας!Εχω ενα wireless client στην ταρατσα μου..τι κεραια να βαλω για να εχω σημα και στους δυο οροφους απο κατω(διωροφο σπιτι)?Θα χρειαστω εξωτερικη?Τι προτεινετε?Ευχαριστω προκαταβολικα..

Δημοσ.

καλωδιο θα ηταν το καλυτερο.απο εκει και περα μπορει να χρειαστει repeater για να φτασει το σημα δυο οροφους κατω.οπως ειναι to wireless μεχρι που παιζει?

Δημοσ.

πολλες φορες η κεραια δεν κανει πολλα αν δεν μπορει να ανεβασεις την ενταση να το πω απλα.εκει ισως repeater να παιξει καλυτερα.3 παυλες παντως ειναι καλα.τωρα κατευθυντικη κεραια και που να σημαδεψει?ειναι περισσοτερα dbi αλλα και Linksys 7 db κεραια που δοκιμασα ενα και το ιδιο και στο τελος repeater

Δημοσ.

α ετσι οκ.σε Linksys ειχα ακουσει οτι γινεται και απο 100 παει νομιζω μεχρι 250.υπαρχουν και ενισχυτες σηματος αλλα ειναι αρκετα λεφτα και δεν λεει.μισο watt 1 watt 2 watt kai 3 watt

Δημοσ.

αυτο δεν το ξερω απλα δεν ειχα δει μεγαλη διαφορα με μεγαλυτερη κεραια χωρις παραπανω ενισχυση.ουτε μισο οροφο παραπανω δεν ειχα φτασει

Δημοσ.

Νομιζω οτι πρεπει ο αξονας της κεραιας να ειναι παραλληλος με το εδαφος για να πιανει καλυτερο σημα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:15 ----------

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...