hackman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια..χρειαζομαι τι συμβουλη σας!Εχω ενα wireless client στην ταρατσα μου..τι κεραια να βαλω για να εχω σημα και στους δυο οροφους απο κατω(διωροφο σπιτι)?Θα χρειαστω εξωτερικη?Τι προτεινετε?Ευχαριστω προκαταβολικα..
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 καλωδιο θα ηταν το καλυτερο.απο εκει και περα μπορει να χρειαστει repeater για να φτασει το σημα δυο οροφους κατω.οπως ειναι to wireless μεχρι που παιζει?
hackman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μεχρι τον 1ο φτανει σημα 2-3 γραμμων και σκεφτομουν να εβαζα μεγαλυτερη κεραια..
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 πολλες φορες η κεραια δεν κανει πολλα αν δεν μπορει να ανεβασεις την ενταση να το πω απλα.εκει ισως repeater να παιξει καλυτερα.3 παυλες παντως ειναι καλα.τωρα κατευθυντικη κεραια και που να σημαδεψει?ειναι περισσοτερα dbi αλλα και Linksys 7 db κεραια που δοκιμασα ενα και το ιδιο και στο τελος repeater
hackman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Σκεφτομαι να παρω κεραια και να ανεβασω τα mwatt,πιστευω ετσι θα δουλεψει...
hackman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το ξερω,θα βαλω αλλο firm, για να βγαζει παραπανω απο τα εργοστασιακα..
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 α ετσι οκ.σε Linksys ειχα ακουσει οτι γινεται και απο 100 παει νομιζω μεχρι 250.υπαρχουν και ενισχυτες σηματος αλλα ειναι αρκετα λεφτα και δεν λεει.μισο watt 1 watt 2 watt kai 3 watt
hackman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτησω κατι..ισχυει οτι οσο ανεβαινουν τα dbi μειωνεται η εμβελια ως προς τον αξονα της κεραιας?
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 αυτο δεν το ξερω απλα δεν ειχα δει μεγαλη διαφορα με μεγαλυτερη κεραια χωρις παραπανω ενισχυση.ουτε μισο οροφο παραπανω δεν ειχα φτασει
hackman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Νομιζω οτι πρεπει ο αξονας της κεραιας να ειναι παραλληλος με το εδαφος για να πιανει καλυτερο σημα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:15 ----------
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 το σημα φευγει γυρω γυρω απ οτον αξονα της κεραιας.οταν θες να δωσεις πχ σε ενα δωματιο την εχεις ορθια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.