DIMI24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σας, είμαι φρέσκος απόφοιτος πανεπιστημίου εξωτερικού και έχω αναγνωριστεί κανονικά από το ΔΟΑΤΑΠ ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ Ε.Μ.Π Δεν έχω ιδέα πώς και πότε μπορώ να δώσω ΑΣΕΠ για μια θέση στο δημόσιο. Δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί το όλο πράγμα. Αν μπορεί κάποιος από εδώ να μου δώσει κάποιον αρχικό προσανατολισμό. Υ.Γ Παρακαλώ μην πάτε off-topic. Υ.Γ Μην με απευθύνεται σε site τύπου asep.gr Θέλω πληροφορίες σε απλά Ελληνικά Υ.Γ Και για τους "έξυπνους" μην μου πείτε να μην ασχοληθώ καν γιατί θέλει "Μπάρμπα από την Κορώνη" Thank you
tolkki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σας, είμαι φρέσκος απόφοιτος πανεπιστημίου εξωτερικού και έχω αναγνωριστεί κανονικά από το ΔΟΑΤΑΠ ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ Ε.Μ.Π Δεν έχω ιδέα πώς και πότε μπορώ να δώσω ΑΣΕΠ για μια θέση στο δημόσιο. Δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί το όλο πράγμα. Αν μπορεί κάποιος από εδώ να μου δώσει κάποιον αρχικό προσανατολισμό. Υ.Γ Παρακαλώ μην πάτε off-topic. Υ.Γ Μην με απευθύνεται σε site τύπου asep.gr Θέλω πληροφορίες σε απλά Ελληνικά Υ.Γ Και για τους "έξυπνους" μην μου πείτε να μην ασχοληθώ καν γιατί θέλει "Μπάρμπα από την Κορώνη" Thank you Μεσω του σαητ του ΑΣΕΠ θα βρεις κατ'αρχας ποιες προκυρηξεις σε ενδιαφερουν. Εκει επισης θα δεις και τα δικαιολογιτικα που χρειαζεται να στειλεις ταχυδρομικως μεχρι μια συγκεκριμενη ημερομηνια. Μετα πας και δινεις εξετασεις οταν εχει οριστει η ημερομηνια απο τον ΑΣΕΠ και περιμενεις τα αποτελεσματα
DIMI24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μεσω του σαητ του ΑΣΕΠ θα βρεις κατ'αρχας ποιες προκυρηξεις σε ενδιαφερουν.Εκει επισης θα δεις και τα δικαιολογιτικα που χρειαζεται να στειλεις ταχυδρομικως μεχρι μια συγκεκριμενη ημερομηνια. Μετα πας και δινεις εξετασεις οταν εχει οριστει η ημερομηνια απο τον ΑΣΕΠ και περιμενεις τα αποτελεσματα Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει τίποτε παραπάνω που θα πρέπει να ξέρω πέρα του συγκεκριμένου site; Την ύλη πάνω στην οποία θα εξεταστώ πού θα την βρώ; Είναι και αυτή στο site; Παλιά διαγωνίσματα;
Ather Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει τίποτε παραπάνω που θα πρέπει να ξέρω πέρα του συγκεκριμένου site; Την ύλη πάνω στην οποία θα εξεταστώ πού θα την βρώ; Είναι και αυτή στο site; Παλιά διαγωνίσματα; Για αρχή: Με το στρατό έχεις ξεμπερδέψει;
MIJAS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως συνήθως σε θέσεις που αφορούν στην ειδικότητα σου δεν απαιτούνται εξετάσεις, αλλά είναι διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας. Σε κάθε περίπτωση πάντως πρέπει να κάνεις το τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ όταν ξαναγίνει και θα πρέπει επίσης ν αείσαι τακτοποιήμενος όσον αφορα τις άδειες σου και το φορέα ασφάλισης. Δηλαδή θα πρέπει να έχεις πάρει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (προυποθέτει εγγραφή στο ΤΕΕ) και φυσικά να εγγραφείς στο ΤΣΜΕΔΕ (τον ασφαλιστικό φορεά των μηχανικών) από εκεί και πέρα θα πρέπει να δεις με κάποιον άλλον μηχανικό που έχει κάνεοι αίτηση τα διακιολογητκά, ειδικά σε περίπτωση που θέλεις να δηλώσεις και προυπηρεσία. Είναι αρκετή περίπλοκη διαδικασία την πρώτη φορά και φυσικά απαραίτητα να έχεις ολοκλήρωσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.