DIMITRISG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εχω μια απορία σχετικα με τις ρυθμισεις του filezilla Με linux καθε 30 δευτερόλεπτα πρέπει να περιμενω για αναλυση διευθυνσης ενω από windows οσο και να παραμείνω αδρανής δεν χρειαζεται επανασύνδεση. Μπορω να το ρυθμίσω και στο linux να εχει την ίδια συμπεριφορά; Ξερω οτι ειναι καλυτερα ετσι για λόγους ασφαλείας αλλα θα προτιμουσα περισσότερο απο 30 δευτερόλεπτα γιατι ετσι δεν προλαβαινω να κανω μια μεταφορά πρέπει να περιμενεω παλι να ξανασυνδεθει και με αυτο τον τρόπο μου καθυστερει την δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Edit > Settings > Connection > Timeout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Στην σύνδεση εχει 2 επιλογες 1 Μεγιστος αριθμος προσπαθειων 2 Καθυστερηση μεταξυ αποτυχημενων προσπαθειων συνδεσης Σε σενα εχει και Timeout ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ναι (έκδοση 3.3.0.1). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Στην παλαιοτερη εκδοση που ειχα ηταν αλλού Εκανα update το filezila , εμφανιστηκε οντως εκει (διακοπη στα ελληνικά) αλλα οτι και να βαλω δεν αλλάζει η συμεριφορα εβαλα 0 αλλα το ιδιο . Στο log γράφει : Κατάσταση: Λίστα φακέλου επιτυχήςΑπάντηση: 421 No transfer timeout (30 seconds): closing control connection Σφάλμα: Σύνδεση τερματίστηκε από τον εξυπηρετητή Κατάσταση: Ανάλυση διεύθυνσης για xxxxxxxxx.gr δηλαδη κάπου εχει 30 δευτερόλεπτα οριο αλλα που; (στο διακοπή, απο προεπιλογη ειχε 20 και εβαλα 0) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Χμ, φαίνεται ότι δεν αποσυνδέεται μόνος του ο client αλλά τον αποσυνδέει ο server. Στο μενού FTP, ακριβώς από κάτω, υπάρχει μία επιλογή για "keep alive", η οποία μάλλον στα Windows είναι ενεργοποιημένη by default και γι' αυτό εκεί δε σε αποσυνδέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μου δουλεψε Εχω αυτο το μηνυμα τωρα Κατάσταση: Λίστα φακέλου επιτυχήςΚατάσταση: Αποστολή εντολής διατήρησης ενεργού Εντολή: TYPE I Απάντηση: 421 No transfer timeout (30 seconds): closing control connection Σφάλμα: Αδυναμία ανάγνωσης από την υποδοχή: ECONNRESET - Connection reset by peer Σφάλμα: Αποσύνδεση από τον εξυπηρετητή Την ιδια συμπεριφορα εχω και στον konqueror προτιμω να συνδεομαι με sftp απο τον konqueror αλλά καθε λιγο (μάλλον το ίδιο συμβαίνει, 30 δευτερολεπτα) πρέπει να περιμενω και ειναι υπερ κουραστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως από το message φαίνεται ότι ο server είναι ρυθμισμένος να σε αποσυνδέει στα 30 δευτερόλεπτα αδράνειας, το περίεργο είναι ότι δεν έχεις πρόβλημα στον filezilla των Windows, σίγουρα κάνει κάτι μη-standard αλλά δε ξέρω τι. Το ιδανικό θα ήταν να αλλάξει τη ρύθμιση ο διαχειριστής του server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 αμαν αυτα τα windows κατι φορες με νευριαζουν ευχαριστώ nske ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:48 ---------- Απο windows δεν αποσυνδεομαι αλλα το εχω δοκιμασει μονο απο τη δουλεια. Μηπως εχει να κανει με το router ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Το πρόβλημα το έλυσα με αυτο : >[root@localhost dimitris]# cat /etc/resolv.conf # Dynamic resolv.conf(5) file for glibc resolver(3) generated by resolvconf(8) # DO NOT EDIT THIS FILE BY HAND -- YOUR CHANGES WILL BE OVERWRITTEN #nameserver 192.168.1.1 nameserver 80.10.246.2 search home εμπνευσμένος απο αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=364247 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.