lagoudakis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 οντως οι πρωτες παρτιδες ειχαν ενα θεμα με τον ανεμιστηρα,προφανως μετα θα τους αλλαξαν με αλλους,βαση ακασα εχω και εγω και ειδα μια πτωση 4-5 βαθμους,για 15 ευρω που εδωσα δεν το συζηταω
skatopaido Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 το πηρα τελικα το compaq mini.μπορω να κατεβασω τα win 7 32 απο το msdnaa.το προτεινετε?θα τρεχουν κανονικα πανω σε αυτο το πραγματακι με 1gb ραμ?τωρα εχει dual boot με xp-ubuntu.τι λετε?θα σερνεται με τα 7 το καψερο?Παντως μου αρεσει που ειναι πληρες(wi-fi,bluetooth,camerα,mic) και flash usb 4 gb στην συσκευασια.6 ωρες αυτονομια( και καλα) ολα αυτα με 199ε που ειναι καλη τιμη νομιζω
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Win7 Professional με 1GB RAM, λίγο στριμόκωλα τα βλέπω.
lagoudakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 το πηρα τελικα το compaq mini.μπορω να κατεβασω τα win 7 32 απο το msdnaa.το προτεινετε?θα τρεχουν κανονικα πανω σε αυτο το πραγματακι με 1gb ραμ?τωρα εχει dual boot με xp-ubuntu.τι λετε?θα σερνεται με τα 7 το καψερο?Παντως μου αρεσει που ειναι πληρες(wi-fi,bluetooth,camerα,mic) και flash usb 4 gb στην συσκευασια.6 ωρες αυτονομια( και καλα) ολα αυτα με 199ε που ειναι καλη τιμη νομιζωοχι δεν θα σερνεται,τα βασικα μια χαρα θα τα κανεις,βεβαια καλο ειναι να του περασεις στην πρωτη ευκαιρια μνημη,το κοστος ειναι μικρο πια
skatopaido Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 αξιζει να κανω μια προσπαθεια?το εχει δοκιμασει κανενας?για μνημη δεν το κοβω ακομα να του βαζω..
lagoudakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 προσωπικα σε ενα lg110x με 1giga με τα ιδια χαρακτηριστικα που ειχα δοκιμασει πριν καιρο πηγαινε καλα,βεβαια μην ανοιγεις πολλα προγραμματα μαζι
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το χω δοκιμάσει να πω την αλήθεια. Απλά atom & gma950 (λογικά) & 1GB RAM, μου φαίνονται λίγα αν θες να δουλέψεις (σε πραγματικό χρόνο). Στην τελική αν το θες για κατεβαστήρι, γιατί να μπεις σε τέτοια φασαρία;
skatopaido Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 απλα με win 7 και τα δυο(σταθερος-netbook) ειναι πιο φιλικο και απλο να διαμοιραζομαι αρχεια που κατεβαζω ,ενω με χp ο ενας και 7 ο αλλος μου πηρε τις προαλες με εναν φιλο ποση ωρα να το βρω.ειναι λιγο πιο ευχρηστα πιστευω για το σκοπο αυτο
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Όχι ρε συ, δε νομίζω. 2 XP έχω κι ένα 7άρι και το μόνο που κανα ήταν να ορίσω shared folders. Εξάλλου αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και τώρα φαντάζομαι.
pcos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 το μετρησα. 10w στο κατεβασμα με σβηστη οθονη. 11w με οθονη ανοικτη και ελαχιστη φωτεινοτητα.14w μεγιστη φωτεινοτητα και 20w full load! ΑΨΟΓΟ. ολα αυτα με XP home, τα 7 αερο προσθετουν 2w σε ολες τις μετρησεις και αν και πιο ομορφα πανε πιο αργα και γεμιζει γρηγορα το 1GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.