Daimon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποιο να επιδιορθώνει κάποια χαλασμένα σημεία τον τραγουδιών? επίσης να αφαιρεί το κενό μεταξύ αρχή και τέλους του τραγουδιού? Ψάχνοντας στο internet έπεσε το μάτι μου πάνω σε αυτό το προγραμματάκι GoldWave, με καλύπτει αυτό? εάν ναι υπάρχει κάποιο το οποιο να είναι λίγο πιο εύκολο στη χρήση για "άσχετους" ? Εάν όχι, μπορείτε να με βοηθήσετε πως να κατορθώσω αυτό που θέλω με αυτό το προγραμματάκι? Είμαι λίγο (έως πολύ ) άσχετος πάνω σε αυτό το θέμα για αυτο και ζήτησα τι βοήθεια σας
Eleu8eriaX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποιο να επιδιορθώνει κάποια χαλασμένα σημεία τον τραγουδιών? επίσης να αφαιρεί το κενό μεταξύ αρχή και τέλους του τραγουδιού? Ψάχνοντας στο internet έπεσε το μάτι μου πάνω σε αυτό το προγραμματάκι GoldWave, με καλύπτει αυτό? εάν ναι υπάρχει κάποιο το οποιο να είναι λίγο πιο εύκολο στη χρήση για "άσχετους" ? Εάν όχι, μπορείτε να με βοηθήσετε πως να κατορθώσω αυτό που θέλω με αυτό το προγραμματάκι? Είμαι λίγο (έως πολύ ) άσχετος πάνω σε αυτό το θέμα για αυτο και ζήτησα τι βοήθεια σας Δεν γνωρίζω πρόγραμμα που να επιδιορθώνει κατεστραμμένα mp3 αλλα όσο για το να κόβεις το κενό μεταξύ αρχής και τέλους ενός τραγουδιού άν είσαι άπειρος απο μουσικά προγράμματα καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις το virtual dj ή αλλιώς το wavelab.
Daimon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 χαλασμένα σημεία είτε να σταθεροποιεί τα μπάσα η τον ήχο (p.x εάν είναι πολύ υψηλές η τιμές και ακούγεται λίγο χαλια) anyway, τη για την απάντηση θα δοκιμάσω τα προγράμματα που είπες
Daimon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 μάλλον αυτό θα κάνει αυτό που θέλω http://mp3diags.sourceforge.net/
Eleu8eriaX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 μάλλον αυτό θα κάνει αυτό που θέλω http://mp3diags.sourceforge.net/ δεν το ξερω το συγκεκριμενο προγραμμα αλλα το virtual dj εχει καποιου ειδους επιδιορθωση των ψηλών και των χαμηλών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.