Προς το περιεχόμενο

mediamarkt απο 6-12

freecom30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη τελικα το τσιμπησα κι εγω το Compaq, να σας τονισω οτι ολα τα κομματια ειναι ανοιγμενα και προχειροκλεισμενα απο την Infoquest οπως μου ειπαν οταν πηγα να επιστρεψω το δικο μου (μιση ωρα αφοτου το αγορασα!). Εχει μεσα και ενα stick 4GB της kingston και ενα USB Bluetooth (δεν ειναι ενσωματωμενο). Επισης η μπαταρια ειναι μεν 6 cell αλλα προεξεχει απο κατω (το netbook καθεται σε γωνια). Κατα τα αλλα ειναι καλο με ωραιο touchpad και πληκτρολογιο!

γιατι το επεστρεψες, ειχε καποιο προβλημα??η επειδη ηταν ανοιγμενο??:rolleyes:

Επειδή ηταν ανοιγμενο! Που ξερω ποιος γονιος και πιο παιδακι το ειχαν πριν και τι τουμπες εφαγε! Μηπως να κανω κ ενα undelete να δω αν ειχε κατι ο σκληρος πριν; Τες πα! Για 199 μια χαρα ηταν!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μαρούσι το compaq δέν παίζει, εξαντλήθηκαν λέει.

Εχει όμως με 250 εύρω το ΙΔΙΟ με κατι βλαχομπαρόκ σχέδια περικοκλάδες απάνω.

Δηλαδή να υποθέσω οτι αυτά αγοράστηκαν 50 ευρώ ακριβότερα απο την HP? Προφανώς θα είναι χειροποίητα...

Και να πιστέψω οτι σε μία μέρα έκαναν φτερά τα απλά των 200 ευρώ;

Κάτι βρωμάει. Έκλασε κανείς;

Πήγα και εγώ στο συγκεκρημένο κατάστημα τη τρίτη για να πάρω ένα αλλά για κακή μου τύχη μία κυρία τα είχε πάρει όλα λίγο πριν. Και όταν λέω όλα, εννοώ καμιά 30αριά που ήταν φορτωμένα όχι σε ένα αλλά σε 2 καρότσια και τα χτύπαγε στο μηχάνημα ο υπάλληλος για να εκτυπώσει την απόδειξη με την οποία η κυρία θα τα παραλάβει... Τελικά πήρα το acer one στην ίδια τιμή το οποίο ήταν και διαθέσιμο σε 3 χρώματα να επιλέξεις αλλά και έχει 6άρα μπαταρία (παρά τις @@ που γράφει η ταμπέλα των χαρακτηριστικών του στο κατάστημα περί αυτονομίας 3 ωρών - μου κρατάει με wifi ανοιχτό αρκετά πάνω από 4 ώρες!!). Και αυτό πρώην μαθητικό καθώς έχει και ubuntu αλλά και ένα stickάκι των 4GB που το συνοδεύει. Να αναφέρω επίσης ότι έχω μείνει άναυδος με την led οθόνη του!

Πήγα και εγώ στο συγκεκρημένο κατάστημα τη τρίτη για να πάρω ένα αλλά για κακή μου τύχη μία κυρία τα είχε πάρει όλα λίγο πριν. Και όταν λέω όλα, εννοώ καμιά 30αριά που ήταν φορτωμένα όχι σε ένα αλλά σε 2 καρότσια και τα χτύπαγε στο μηχάνημα ο υπάλληλος για να εκτυπώσει την απόδειξη με την οποία η κυρία θα τα παραλάβει... Τελικά πήρα το acer one στην ίδια τιμή το οποίο ήταν και διαθέσιμο σε 3 χρώματα να επιλέξεις αλλά και έχει 6άρα μπαταρία (παρά τις @@ που γράφει η ταμπέλα των χαρακτηριστικών του στο κατάστημα περί αυτονομίας 3 ωρών - μου κρατάει με wifi ανοιχτό αρκετά πάνω από 4 ώρες!!). Και αυτό πρώην μαθητικό καθώς έχει και ubuntu αλλά και ένα stickάκι των 4GB που το συνοδεύει. Να αναφέρω επίσης ότι έχω μείνει άναυδος με την led οθόνη του!

τι λες; η μπαταρία ήταν και ο λόγος που απέρριψα το acer γμτ, κρίμα! Λες να έχει ακόμα;;;

τι λες; η μπαταρία ήταν και ο λόγος που απέρριψα το acer γμτ, κρίμα! Λες να έχει ακόμα;;;

Και εγώ ήμουν έτοιμος να το απορρίψω για τον ιδιο ακριβως λόγο αλλά ευτύχως ένα παλικάρι που ήρθε να πάρει ένα 2ο (επειδή από το 1ο έιχε μείνει πολύ ευχαριστημένος και αυτός), με ενημέρωσε για τη διάρκειά της και το έψαξα καλύτερα με τη βοήθεια των υπαλλήλων. Πάντως τη τρίτη αργά το απογευματάκι είχε πάνω από 50 διαθέσιμα, τώρα για το αν τους έχει μείνει ακόμα (το πιο πιθανό) μπορείς να το επιβεβαιώσεις με ένα απλό τηλέφωνο.

το one, εννοεις το 531h? τελικα εκανε 200 η 250? (μεσα μου επικρατει μια συγχυση!) :P

Ρε παιδιά ξέρετε αν έχει μείνει κανά c902 σε κανένα mediamarkt ?Γιατί εστείλα ένα φιλό μου να πάει να πάρει αλλά του είπαν πως τελειώσαν...

Ρε παιδιά ξέρετε αν έχει μείνει κανά c902 σε κανένα mediamarkt ?Γιατί εστείλα ένα φιλό μου να πάει να πάρει αλλά του είπαν πως τελειώσαν...
αν.Θεσσαλονικη εχει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:26 ----------

[/color]

Ναι αυτό είναι και είχε 199 ευρώ όπως και το compaq.

παντως τα acer εδω τα εχουν222...οχι 199...

sorry εννοούσα για Αθήνα....

Φίλε μου αυτό το κινητό πρέπει να το είδα στο saturn Καλλιθέας που είχα πάει χθές στα 109 ευρώ. Είχε πάρα πολλά κομμάτια. Πάντως για να μην σε πάρω στο λαιμό μου πάρε ένα τηλ. να το τσεκάρεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...