skatopaido Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 το πηρα και εγω απο το μαγαζι της Θεσσαλονικης (στο city gate απεναντι) και ειχε μια ολοκληρη παλετα γεματη.ειχε και ενα φλασακι 4 gb η συσκευασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deviantoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 ...όλοι ρόζ λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 χμμμ και linux και 4gb flashaki νομίζω ότι είναι ότι περίσεψε από το μαθητικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα.Λοιπον πηρα και γω αυτο το νετμπουκ απο το media markt.ειχε και το acer 751 με 11,1'' στα 299€ αλλα προτιμησα το compaq μιας και πιο φτηνο αλλα κ γιατι εχει n270 πανω. σας γραφω απο αυτο. θελω να ρωτησω δυο πραγματα. 1) Καταφερατε να κανετε boot π.χ. λινουξ απο usb ??γενικα υποστηριζει Boot απο usb?? 2 ) στο Ubuntu Που εχει πως μπαινω?? οταν το ανοιξα εκανε εγκατασταση τα xp και οταν κανω μπουτ δε μ βγαζει επιλογη λειτουργικου αλλα με βαζει κατευθειαν στα xp.τι παιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα.Λοιπον πηρα και γω αυτο το νετμπουκ απο το media markt.ειχε και το acer 751 με 11,1'' στα 299€ αλλα προτιμησα το compaq μιας και πιο φτηνο αλλα κ γιατι εχει n270 πανω. σας γραφω απο αυτο. θελω να ρωτησω δυο πραγματα. 1) Καταφερατε να κανετε boot π.χ. λινουξ απο usb ??γενικα υποστηριζει Boot απο usb?? 2 ) στο Ubuntu Που εχει πως μπαινω?? οταν το ανοιξα εκανε εγκατασταση τα xp και οταν κανω μπουτ δε μ βγαζει επιλογη λειτουργικου αλλα με βαζει κατευθειαν στα xp.τι παιζει?? Ρίξε μια ματιά ή ρώτα και εδώ :http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=344027 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Στο ΜΜ στη Δ.Θεσσαλονίκη έμεινε κανένα Compaq; Σηκώνει Skype; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Στο ΜΜ στη Δ.Θεσσαλονίκη έμεινε κανένα Compaq;Σηκώνει Skype; Ολα τα (κλασσικα σημερινά netbooks παιζουν skype. Πριν 2 ώρες που ρώτησα για τις Toshiba TV σε Ρεντη & Φάληρο, μου παν άφαντες απο το Σάββατο... Παπάρ.. στοκ, ίσα για τις εντυπώσεις φυλλαδια όπως ο Κωτσοβωλος-electroworld κλπ κ όποιος προλαβει τον κυριο ειδε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ratmonkey Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μαρούσι το compaq δέν παίζει, εξαντλήθηκαν λέει. Εχει όμως με 250 εύρω το ΙΔΙΟ με κατι βλαχομπαρόκ σχέδια περικοκλάδες απάνω. Δηλαδή να υποθέσω οτι αυτά αγοράστηκαν 50 ευρώ ακριβότερα απο την HP? Προφανώς θα είναι χειροποίητα... Και να πιστέψω οτι σε μία μέρα έκαναν φτερά τα απλά των 200 ευρώ; Κάτι βρωμάει. Έκλασε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Για κράχτη βγάζουν τα διαφημιστικά αυτά. Και 9:00 το πρωί να πήγαινες θα σου έλεγαν οτι έχει τελειώσει το hp. Αντε να χε κανα δυο και οποιος προλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Στο ΜΜ Δυτικής Θεσσαλονίκης κατά τις 3 που πέρασα είχε μια παλέτα με Compaq. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ttlog Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Στο ΜΜ Δυτικής Θεσσαλονίκης κατά τις 3 που πέρασα είχε μια παλέτα με Compaq. Επειδη τελικα το τσιμπησα κι εγω το Compaq, να σας τονισω οτι ολα τα κομματια ειναι ανοιγμενα και προχειροκλεισμενα απο την Infoquest οπως μου ειπαν οταν πηγα να επιστρεψω το δικο μου (μιση ωρα αφοτου το αγορασα!). Εχει μεσα και ενα stick 4GB της kingston και ενα USB Bluetooth (δεν ειναι ενσωματωμενο). Επισης η μπαταρια ειναι μεν 6 cell αλλα προεξεχει απο κατω (το netbook καθεται σε γωνια). Κατα τα αλλα ειναι καλο με ωραιο touchpad και πληκτρολογιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη τελικα το τσιμπησα κι εγω το Compaq, να σας τονισω οτι ολα τα κομματια ειναι ανοιγμενα και προχειροκλεισμενα απο την Infoquest οπως μου ειπαν οταν πηγα να επιστρεψω το δικο μου (μιση ωρα αφοτου το αγορασα!). Εχει μεσα και ενα stick 4GB της kingston και ενα USB Bluetooth (δεν ειναι ενσωματωμενο). Επισης η μπαταρια ειναι μεν 6 cell αλλα προεξεχει απο κατω (το netbook καθεται σε γωνια). Κατα τα αλλα ειναι καλο με ωραιο touchpad και πληκτρολογιο! γιατι το επεστρεψες, ειχε καποιο προβλημα??η επειδη ηταν ανοιγμενο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 εμενα εχει ενα καμενο πιξελ.Να το γυρισω η μικρο το κακο?προσωπικα δεν με πειραζει και πολυ απλα το αναφερω.επισης δεν μπορω να καταλαβω πώς μπορω να φτιαξω ενα usb (ή cd ktl)στικ με recovery των xp αφου δεν ειχε καποιο cd μαζι το λειτουργικου ,αλλα εχει το αυτοκολητακι της αδειας.τι τσιγκουνιες ειναι αυτες..εχει ενα προγραμμα βεβαια το roxio αλλα γιατι πρεπει να να μπει σε τετοια διαδικασια κανεις.ας εβαζαν ενα cd και ας μας βαζαν στον κοπο να βρουμε εξωτερικο drive.H θα μπορουσαν να το ειχαν μεσα στο φλασακι που δινουν ,και εμεις να το σβηναμε αν δεν το θελαμε.τελος παντων,κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medgio01 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εγω πηγα σημερα και δεν ειχε μεινει τιποτα απο hp.Μονο ενα acer που το ειχαν στα 299. Επιπλεον η sony με τα 12 megapixel νομιζω κανει 179.Τις ειχαν εκει στιβαγμενες και νομιζω πως ηταν ιδιες με αυτη στο φυλλαδιο. Μιλαω για το καταστημα λαρισας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kryptonite Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Να δω πότε θα αξιωθούν να φτιάξουν κανένα site της προκοπής.. (Ποτέ μάλλον αλλά λέμε...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.