nzvion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Eλπιζω να μην δημιουργω προβλημα με αυτην την ερωτηση!Ειμαι αγχωμενος και παρακαλω επιτρεψτε μου την ερωτηση! Εχω Προβλημα με γνησιοτητα windows xp sp2! Παιδια πηγα να κατεβασω τον windows media player 11,μου ειπε να κατεβασω και μια WGAPlugin για βεβαιωση γνησιοτητας και μετα την εγκατασταση μου ειπε οτι τα windows που εχω δεν ειναι αυθεντικα![και δεν ειναι οντως μεταξυ μας!] Τωρα τι γινεται??Υπαρχει κινδυνος "ενοχλησεων" απο την microsoft ? Πως ξεμπλεκω με δαυτο?? Πως μπορω να κανω απεγκατασταση αυτης της plugin??
coolman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θα έχεις προβλήματα με την MS αλλά κάποια στιγμή θα κλειδώσουν τα windows και δεν θα μπορείς να τα δουλέψεις. Ο νόμιμος τρόπος να ξεμπλέξεις από δαύτο είναι να πας να αγοράσεις Windows. Ο παράνομος δεν συζητείται εδώ. Ρίξε μία ματιά στους όρους χρίσης του forum.
nzvion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 λυθηκε το προβλημα,με ενα απλο τροπο! Καταλαβαινω το λαθος μου να ζητησω τετοιο πραγμα εδω, και ζητω συγγνωμη,απλα "τρομαξα"! Ευχαριστω για την ανοχη σας,και την ευγενεια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.