giso Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Όταν φορτώνω τους υπότιτλους το πρόγραμμα κρασάρει με το παρακάτω μήνυμα: The program 'subtitleeditor' received an X Window System error. This probably reflects a bug in the program. The error was 'BadIDChoice (invalid resource ID chosen for this connection)'. (Details: serial 4003 error_code 14 request_code 1 minor_code 0) (Note to programmers: normally, X errors are reported asynchronously; that is, you will receive the error a while after causing it. To debug your program, run it with the --sync command line option to change this behavior. You can then get a meaningful backtrace from your debugger if you break on the gdk_x_error() function.) Δοκίμασα και με την --sync command line, αλλά με ίδιο αποτέλεσμα. Το περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζεται σποραδικά και όχι πάντα. Καμιά ιδέα;
twiner Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 δεν έχω λύση για το πρόβλημα, αλλά γιατί δε δοκιμάζεις και με το Gnome Subtitles να κάνεις τη δουλειά σου.
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Σίγουρα bug του συγκεκριμένου προγράμματος. Δοκίμασε κάποιο άλλο όπως και το πολύ καλό jubler http://www.jubler.org/
giso Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Αν και είμαι της αρχής μόνο native εφαρμογές (KDE), εγκατέστησα το Gnome-Subtitles. Δυστυχώς δε διαθέτει τις ευκολίες του Subtitle Editor και κυρίως δεν υποστηρίζει κυματομορφές. Τέλος πάντων τη δουλειά μου την έκανα, αλλά με πολλαπλάσιο κόπο.
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε και το πρόγραμμα που σου είπα. Θεωρειτέ από πολλούς κορυφή στο ειδος του το έχει γράψει και έλληνας.
giso Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Είχες δίκιο γαπητέ chek2fire για το Jubler. Πολύ καλό πρόγραμμα, με πολλά χαρακτηριστικά για τη δημιουργία-επεξεργασία-συγχρονισμό υποτίτλων. Ένα μεγάλο Εύγε στο συμπατριώτη μας Παναγιώτη Κατσαλούλη, δημιουργό του προγράμματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.