ioannis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Κατά τη γνώμη σας, ποιός Uninstaller είναι καλύτερος; Εγώ χρησιμοποιώ τον Your_Uninstaller. Ευχαριστώ.
accipio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Προτείνω τον Revo Uninstaller, που είναι και δωρεάν. Τον χρησιμοποιώ καιρό τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
giogr4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Προτείνω τον Revo Uninstaller, που είναι και δωρεάν. Τον χρησιμοποιώ καιρό τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. +1 και από εμένα!
million_voices Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 τον revo τον χρησιμοποιειτε αποκλειστικα η οταν αποτυχει για καποιο λογο ο native των windows?
guardianx71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ τον προτειμώ από τους integraded καθώς στο "για προχωρημένους" αφαιρεί και registry και ότι αρχεία δεν φεύγουν με το κλασσικό
DDoS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 revo για ολα. Τα αλλα (total unistaller, κ.λ.π.), ειναι λιγο επικινδυνα και μπορει να σου φανε και αλλα πραγματα
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Κι εγω revo χρησιμοποιω παντα και ειναι πολυ καλος.Καθαριζει και οποιαδηποτε "απομειναρια".
coolman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μα καλά, τόσες απαντήσεις και δεν ανέφερε κανένας το Revo; Σε όποιο PC φτιάχνω είναι δεύτερο πρόγραμμα που εγκαθιστώ μετά το antivirus.
coolman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πλάκα κάνεις; Ή μπερδεύτηκες; Πλάκα κάνω . Αλλά αλήθεια το χρησιμοποιώ στα windows.
alexis333 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Eγω το Your.Uninstaller!.PRO. χρησιμοποιω... Τωρα αρχισα να το χρησιμοποιω εδω και ελαχιστο καιρο. Ποια ειναι η αποψη σας...
DDoS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Eγω το Your.Uninstaller!.PRO. χρησιμοποιω...Τωρα αρχισα να το χρησιμοποιω εδω και ελαχιστο καιρο. Ποια ειναι η αποψη σας... Τις προηγουμενες απαντησεις τις διαβασες?
alexis333 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τις προηγουμενες απαντησεις τις διαβασες? Πως.. Τις διαβασα... Αλλα βλεπω μονο Revo... Γι αυτο εριξα στη συζητηση και το συγκεκριμενο ( που ετυχε και το ξερω γιατι το χρησιμοποιω ) για να ακουστουν αποψεις και για αλλα προγραμματα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.