Προς το περιεχόμενο

Μπορει να συνδεθει ενα ρουτερ απο αλλη γραμμη?

xakerdo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε τι μου είπε ένας φίλος μου;Είχε στην Αθήνα Forthnet και όταν πήγε στο χωριό του πήρε μαζί του το router και συνδέθηκε κανονικά στο διαδίκτυο!!Πως έγινε αυτό;Γίνεται;

Δημοσ.

Aν δεν είχε και adsl γραμμή στο χωριό δεν είναι δυνατόν , οπότε το ποιο πιθανό είναι να σου λέει ότι να'ναι . Αλλά αν είχε το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσει το router.

Δημοσ.

πρεπει να εχει γραμμη adsl στο χωριο του.αν εχει εννοειτα οτι θα συνδεθει αφου το Username forthnet και οποιοδηποτε username θα συνδεθει σε απλη ARYS συνδεση οτε.αλλαξα και τον τιτλο του θεματος για να μην ειναι ξεκαρφωτος.

Δημοσ.

αν εχεις γραμμη hol και βαλεις Username forthnet πχ οσο ξερω θα φας πορτα.το λεω γιατι μια φορα σε γραμμη on νομιζω δοκιμαζα στοιχεια forthnet και τιποτα.πορτα.

Δημοσ.
αν εχεις γραμμη hol και βαλεις Username forthnet πχ οσο ξερω θα φας πορτα.το λεω γιατι μια φορα σε γραμμη on νομιζω δοκιμαζα στοιχεια forthnet και τιποτα.πορτα.

To ίδιο και με γραμμή forthnet (ιδιόκτητο) . Μόνο username forthnet. Eνώ με γραμμή ΟΤΕ παίζουν όλες οι εταιρίες (username)

Δημοσ.

Και στην Αντρκτικη να εισαι, αν στους παγους καρφωσουν DSL και πας εσυ με το router σου απο Ελλαντα, θα εχεις internet

Δημοσ.

δεν λεμε αν το ρουτερ παιζει εξω απο ελλαδα αλλα τι αφηνει η καθε εταιρεια να περασει απο Username .οταν ειναι ARYS υποχρεωτικα περνανε ολες οι προσπαθειες για να μπορεσουν να πανε στις αλλες εταιρειες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι το βάζεις σε μια βαλίτσα, όμορφα όμορφα να μην τσαλακωθεί και φεύγεις.

Πέρα από την πλάκα. Δε γίνεται. Πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί βρόγχος adsl στη γραμμή που θα βρίσκεσαι για δυο εβδομάδες. Η διαδικασία αυτή παίρνει τουλάχιστον 20 μέρες.

Μπορώ να μεταφέρω για 2 βδομάδες το φοιτητικό dsl μου εκτός της περιοχής που σπουδάζω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...