xakerdo7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν ακούστε τι μου είπε ένας φίλος μου;Είχε στην Αθήνα Forthnet και όταν πήγε στο χωριό του πήρε μαζί του το router και συνδέθηκε κανονικά στο διαδίκτυο!!Πως έγινε αυτό;Γίνεται;
eclipse13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Νομιζω πως αυτο γινεται μονο αν εισαι συνδεμενος σε ip κεντρο
guardianx71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Aν δεν είχε και adsl γραμμή στο χωριό δεν είναι δυνατόν , οπότε το ποιο πιθανό είναι να σου λέει ότι να'ναι . Αλλά αν είχε το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσει το router.
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πρεπει να εχει γραμμη adsl στο χωριο του.αν εχει εννοειτα οτι θα συνδεθει αφου το Username forthnet και οποιοδηποτε username θα συνδεθει σε απλη ARYS συνδεση οτε.αλλαξα και τον τιτλο του θεματος για να μην ειναι ξεκαρφωτος.
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 εχω κανει το ιδιο με forthnet username απο Πατρα οταν περιμενα τους κωδικους της Otenet για Αθηνα, ναι γινεται
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 οταν η γραμμη ειναι οτε αναλογως τι υπαρχει μετα το παπακι πχ [email protected] δρομολογειται η προσπαθεια και στον αντοιστιχο provider.
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 αν το εβαζα για παραδειγμα σε αδεσμοποιητο τοπικο βροχο αλλου παροχου δε θα επιανε;
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 αν εχεις γραμμη hol και βαλεις Username forthnet πχ οσο ξερω θα φας πορτα.το λεω γιατι μια φορα σε γραμμη on νομιζω δοκιμαζα στοιχεια forthnet και τιποτα.πορτα.
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Παντως οντως η συνδεση forthnet που ειχα ηταν μεσω ARYS
guardianx71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 αν εχεις γραμμη hol και βαλεις Username forthnet πχ οσο ξερω θα φας πορτα.το λεω γιατι μια φορα σε γραμμη on νομιζω δοκιμαζα στοιχεια forthnet και τιποτα.πορτα. To ίδιο και με γραμμή forthnet (ιδιόκτητο) . Μόνο username forthnet. Eνώ με γραμμή ΟΤΕ παίζουν όλες οι εταιρίες (username)
DDoS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Και στην Αντρκτικη να εισαι, αν στους παγους καρφωσουν DSL και πας εσυ με το router σου απο Ελλαντα, θα εχεις internet
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 δεν λεμε αν το ρουτερ παιζει εξω απο ελλαδα αλλα τι αφηνει η καθε εταιρεια να περασει απο Username .οταν ειναι ARYS υποχρεωτικα περνανε ολες οι προσπαθειες για να μπορεσουν να πανε στις αλλες εταιρειες.
xakerdo7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μπορώ να μεταφέρω για 2 βδομάδες το φοιτητικό dsl μου εκτός της περιοχής που σπουδάζω;
isay Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ναι το βάζεις σε μια βαλίτσα, όμορφα όμορφα να μην τσαλακωθεί και φεύγεις. Πέρα από την πλάκα. Δε γίνεται. Πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί βρόγχος adsl στη γραμμή που θα βρίσκεσαι για δυο εβδομάδες. Η διαδικασία αυτή παίρνει τουλάχιστον 20 μέρες. Μπορώ να μεταφέρω για 2 βδομάδες το φοιτητικό dsl μου εκτός της περιοχής που σπουδάζω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.