Προς το περιεχόμενο

Aγορά ψηφιακής μηχανής κάτω από 100e

dxdydz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την χρειαζομαι για παρα πολυ βασικα πραγματα. εχετε να προτείνετε καποιες; αν γινεται να εχουν μπαταρια λιθιου η να περιλαμβανει η συσκευασια φορτιστη. οπως πχ ξερω οτι συμβαινει για τις nikkon. τα 100ε ειναι ενδεικτικα καθως οποιαδηποτε τιμη αρκετα πιο κατω θα εκτιμηθει δεοντος. Η polaroid i1037 που εχουν στα mediamarkt 55ε θα κανει τη δουλεια μου? με λιγα λογια, ποιες κατα τη γνωμη σας ειναι οι καλυτερες για τοσο low budget (τζαμπατζιδικες), ποιες μαρκες να προτιμησω και τι χαρακτηρηστικα εκτος απο τα Mp; υγ.ελπιζω να μη με κοροιδεψετε που ψαχνω μηχανη σε αυτα τα λεφτα. ευχαριστωωω!

Δημοσ.

Στο mediamarkt είχα δει την Canon Ixus 85 με 99 ευρώ.

Αν την βρεις είναι πολύ καλή προσφορά. Το ίδιο και η Panasonic FS62 με 119 ευρώ (αυτήν πήρα εγώ).

Η πραγματική αξία αυτών των μηχανών είναι πολυ μεγαλύτερη και ανταγωνίζονται πολλές αρκετά ακριβότερες.

Αν δεν μπορέσεις να βρεις μια απο αυτές τις 2 σε τιμή προσφοράς, κοίταξε και την Canon A480.Αλλη καλή επιλογή είναι η Nikon Coolpix L20. Αυτές κοστίζουν λίγο κάτω απο 100 ευρώ.

Οι 2 πρώτες έχουν μπαταρία ιόντων λιθίου και φορτιστή. Οι τελευταίες δυο έχουν απλές μπαταρίες ΑΑ .

Αν και για εμένα δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Αν κάποια στιγμή είσαι μακριά απο το σπίτι σου και τελειώσει η μπαταρία, είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις 2 απλές μπαταρίες, παρά να φορτίσεις την μπαταρία λιθίου.

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει κριτικές γι'αυτήν. Πάντως η samsung es17 δεν ήταν και οτι καλύτερο με βάση αυτά που είδα σε reviews.

http://www.cameras.co.uk/

Σε αυτό το site έχει πάρα πολλές κριτικές και πάνω απ'όλα δείγματα φωτογραφιών απο κάθε κάμερα. Εμένα με βοήθησε πολύ στην επιλογή φωτ. μηχανής.

Δημοσ.
Στο mediamarkt είχα δει την Canon Ixus 85 με 99 ευρώ.

Αν την βρεις είναι πολύ καλή προσφορά. Το ίδιο και η Panasonic FS62 με 119 ευρώ (αυτήν πήρα εγώ).

Η πραγματική αξία αυτών των μηχανών είναι πολυ μεγαλύτερη και ανταγωνίζονται πολλές αρκετά ακριβότερες.

Αν δεν μπορέσεις να βρεις μια απο αυτές τις 2 σε τιμή προσφοράς, κοίταξε και την Canon A480.Αλλη καλή επιλογή είναι η Nikon Coolpix L20. Αυτές κοστίζουν λίγο κάτω απο 100 ευρώ.

Οι 2 πρώτες έχουν μπαταρία ιόντων λιθίου και φορτιστή. Οι τελευταίες δυο έχουν απλές μπαταρίες ΑΑ .

Αν και για εμένα δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Αν κάποια στιγμή είσαι μακριά απο το σπίτι σου και τελειώσει η μπαταρία, είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις 2 απλές μπαταρίες, παρά να φορτίσεις την μπαταρία λιθίου.

βρηκα την l20 79 ευρο στα mediamarkt. την ixus μου πανε δε την ειχαν σε προσφορα. οπότε αυτην και μια καρτα μνημης 4gb και ειμαι comple. απ'ότι ξερω παίρνει ΑΑ αλλά έχει φορτιστη μεσα και επαναφορτιζόμενες. οποτε μια χαρα. ευχαριστω πολυ παιδιά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...