Προς το περιεχόμενο

Μερικη αναβαθμιση

morgoth666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

grimpr το mobo Asrock στο πλαισιο το βρισκω πλεον 82€, ειναι καλυτερο απο το gigabyte που λεει ο artshadows η μου το εβαλες λογο τιμης?

artshadows δεν μου απαντησες τι σημαινει αυτο που γραφει στο gigabyte "hybrid crossfire (Windows Vista only!)"

Κατα τα αλλα θα παραγγειλω τα παντα απο πλαισιο εκτος του CPU που θα το παρω απο Mysystems. Ευχαριστω οσους εγραψαν την γνωμη τους για την βοηθεια :)

Δημοσ.

το crossfire ειναι οταν βαζεις δυο καρτες γραφικων ΑΤΙ να δουλευουν μαζι (σαν το sli της Nvidia) το hybrid crossfire ειναι μια ΑΤΙ καρτα και η ενσωματωμενη να λειτουργουν μαζι, συνηθως αυτο πρεπει να γινει με συγκεκριμενο συνδυασμό καρτας και συνηθως δεν εχει ιδιτερο αποτελεσμα σε επιδόσεις αλλα σε καταναλωση (λειτουργει η ενσωματομενη οταν δεν υπαρχουν απαιτησεις 3D).ΓΕνικα το ΗΥΒRΙD δεν ειναι κατι φοβερο .αν θα λειτουργει σε 7 δεν το εχω τσεκαρει ακομα....

.Η gigabyte κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη (ποιοτητα κατασκευης mosfet capacitors αλλα η asrock εχει SIDEPORT MEMORY δηλαδη δεν δεσμευει μνημη η καρτα γραφικων απο το συστημα .Αλλα γενικα η ενσωματομενες δεν εχουν επιδωσεις

Δημοσ.

Εκανα ενα μικρο λαθακι πριν, η Asrock που μου προτεινες ειναι στα 58€, αυτη που ειδα στα 82€ ειναι chipset 790GX. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-M3A790GXH-128M-sAM3-DDR3-VGA.htm

Εχει μεγαλη διαφορα το πιο προσφατο chipset? Αν οχι, μενω στην Gigabyte :)

Δημοσ.

Μικροδιαφορές που δεν σε απασχολούν.

Το θέμα είναι πόσα λεφτά διαθέτεις ώστε να κάνεις τους απαραίτητους συμβιβασμούς. Γράψε το τελικό σου budget να δούμε τι γίνεται.

Δημοσ.

Ενδιαφερον...

Για ψυκτρα μου προτεινεις να παω απο τωρα? Δεν εχω ιδιαιτερο προβλημαμε τον θορυβο αλλα αν μπορω να κλοκαρω ευκολα τον 955 οπως ακουω (ειμαι παντελως ασχετος) τοτε με ψηνεις να την παρω.

Το PSU στα 400W θα την παλεψει αμα θελω να κανω crosfire με δυο 5770 στο μελλον?

Θενκς για τον χρονο σου :)

Δημοσ.

Η μητρική ΔΕΝ έχει υποστήριξη Crossfire φιλαράκι. Για CF θα δώσεις παραπάνω λεφτά.

2gw6c90.jpg

Σύνολο, 560 €, μαζί με την ψήκτρα που πρότεινα. Πιστεύω είσαι κομπλέ και μέσα στο budget.

Την ψήκτρα την προτείνω γιατί έχει το καλύτερο συντελεστή επιδόσεις/κόστος και παίζει σε όλα τα sockets. Πεταμένα λεφτά σίγουρα δεν είναι, καλό θα ήταν να την αγοράσεις.

Δημοσ.

Μια χαρουλα τοτε, παω στην τελευταια σου προσφορα και αμα ειναι παω λιγο αργοτερα για την ψυκτρα, να δω και πως ειναι απο πλευρας θορυβου η boxed, να διαβασω και κανα tutorial πριν αποφασισω να κλοκαρω τον 955 :D

Δημοσ.

Η Stock ψήκτρα της AMD είναι καλής κατασκευής, αλλά έχει επιθετικό fan που ανεβάζει πολύ γρήγορα στροφές. Καλό θα ήταν να πάρεις την ψήκτρα που πρότεινα και να ξεμπερδεύεις μια και καλή εξαρχής από τα πάντα, θόρυβο/θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι η Coolermaster με 2000 στροφες μαξ πρεπει να ειναι πολυ ησυχη, θα την χτυπησω μαλλον, τωρα πρεπει να βρω και κανα tutorial για να κλοκαρω τον 955 χεχε :P

Δημοσ.

Άσε τα κλοκς για αργότερα. Στίσε το μηχάνημα, τέσταρε το για 100% σταθερότητα, μάθε την μητρική και αργότερα όταν εξοικειωθείς τότε παίζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...