Προς το περιεχόμενο

Toshiba L505-111: Χρησιμοποιημένο;

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η 4χρονη εγγύηση θα παραμείνει στο νέο φορητό;

Διότι αν πας εκ νέου να κάνεις registration το νέο, κατά την επέκταση των 2 χρόνων, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το serial που θα έχεις χρησιμοποιήσει ήδη για το προηγούμενο φορητό.

Ναι, θα παραμείνει, γιατί δεν φταίω εγώ για τη βλάβη του υπολογιστή. Ξέρετε γιατί ανέβαζε θερμοκρασία; Επειδή ήθελαν καθαρισμό τα ανεμιστηράκια του. Άρα, τι συμπεραίνουμε; Ότι το λάπτοπ είχε ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί, αν κι εκείνοι είπαν ότι συμβαίνει μερικές φορές αυτό. Εγώ τον είχα ακόμα με τα πλαστικά του.

Εγώ τον αγόρασα ως πακέτο, και αυτό θα παραμείνει. Το registration θα γίνει αυτόματα από αυτούς πρίν παραλάβω το μηχάνημα.

Είχε ένα μοντέλο που μόνο καφέ δεν φτιάχνει, αλλά έπρεπε να τους δώσω άλλα 300 ευρώ. Το βρήκα στο skroutz πολύ φτηνότερα, αλλά αν δεν έπαιρνα άλλο μηχάνημα, θα έχανα την επέκταση εγγύησης.

Αυτόν λέω:

http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/gr/product/Satellite-A500-1C0/1076502/Model/1076502/Serie/1069914/Family/2326/x/87/y/4/Type/2319/ACTION/SHOW_ATTRIBUTES/#0

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι έγινε παρέλαβες το καινούργιο?

Φίλε μου, μου έχουν πει για Τετάρτη. Όμως, αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο για να ακυρώσω την παραγγελία για το 12Q. Θα ζητήσω τα χρήματά μου πίσω και θα πάω να πάρω από μαγαζί το A500-1C0. Την επέκταση εγγύησης μου την έχουν δώσει και μου εξήγησαν ότι μου ανήκει.

Το A500-1C0 το βρήκα στα 1076 ευρώ, κι έτσι δεν με συμφέρει να δώσω στην ideal 1199 ευρώ. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά και το A500-1C0 είναι πολύ καλύτερο σε χαρακτηριστικά και καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες μου. Αφου μου είπαν και τα παιδιά σε άλλο thread ότι η GT230M είναι περίπου η ίδια σε απόδοση με την κάρτα του 12Q, θα πάω για το καλύτερο. Ζήτησα στην ideal να μου κάνουν μια έκπτωση για να μην τρέχω αλλού, αλλά αρνήθηκαν γιατί λέει είναι παράνομο να είναι πιο ακριβοί από τους μεταπωλητές τους.

Έχει High Definition Camera, led οθόνη, και full conectivity features.

Θα σας πω αύριο που θα πάρω τηλέφωνο την ideal.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...