BritGreek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Επειδή αγόρασα το εν λόγω laptop πριν από λίγες ημέρες θέλω να ρωτήσω τα εξής. 1. Το dvd writer που έχει, λέει ότι έχουν απομείνει μόνο 4 φορές για αλλαγή region, άρα κάποιος ήδη έχει αλλάξει μια φορά το region (σίγουρα όχι εγώ). 2. Τα αυτοκόλλητά του είναι στραβά. 3. Ζεσταίνεται πάρα πολύ όλο το αριστερό του μέρος (από πάνω μέχρι κάτω - ειδικά κάτω). 4. Συνέχεια κολλάει και πρέπει να κάνω restart (Windows 7 Home Premium 64bit). Τον αγόρασα κλειστό και σφραγισμένο, και δεν ήταν δείγμα. Υπάρχει περίπτωση να είναι χρησιμοποιημένο και κλεισμένο ξανά; Ρωτάω, γιατί ειδικά αυτό με το region βγάζει μάτι ότι έχει μπει χέρι. Απλά θέλω να ξέρω αν θα πρέπει να φωνάξω. Τη Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο την Toshiba. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
lagoudakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 οταν ειναι καινουργιο ξεκιναει η εγκατασταση των win με το που το ανοιγεις,αν ειναι δευτερο χερι και φορμαρισμενο ξεκιναει με τα win αμεσως(εκτος αν του περασαν καινουργιο σκληρο) αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος
the_eye Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως είναι ανακατασκευασμένο ; Με το serial number θα βγάλεις άκρη από την toshiba.
GoldenEye Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Επειδή αγόρασα το εν λόγω laptop πριν από λίγες ημέρες θέλω να ρωτήσω τα εξής. 1. Το dvd writer που έχει, λέει ότι έχουν απομείνει μόνο 4 φορές για αλλαγή region, άρα κάποιος ήδη έχει αλλάξει μια φορά το region (σίγουρα όχι εγώ). 2. Τα αυτοκόλλητά του είναι στραβά. 3. Ζεσταίνεται πάρα πολύ όλο το αριστερό του μέρος (από πάνω μέχρι κάτω - ειδικά κάτω). 4. Συνέχεια κολλάει και πρέπει να κάνω restart (Windows 7 Home Premium 64bit). Τον αγόρασα κλειστό και σφραγισμένο, και δεν ήταν δείγμα. Υπάρχει περίπτωση να είναι χρησιμοποιημένο και κλεισμένο ξανά; Ρωτάω, γιατί ειδικά αυτό με το region βγάζει μάτι ότι έχει μπει χέρι. Απλά θέλω να ξέρω αν θα πρέπει να φωνάξω. Τη Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο την Toshiba. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. καταγγελια στο πλαισιο ξερα και χωρις σαλιο. και αστους να βγαλουν ακρη.
BritGreek Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως είναι ανακατασκευασμένο ; Με το serial number θα βγάλεις άκρη από την toshiba. Μα η Toshiba δέχτηκε την εγγραφή που έκανα για νέο μηχάνημα και μου είπε ότι η ημερομηνία κατασκευής του είναι 31/10/2009, βάσει του serial number. Πώς είναι δυνατόν να είναι ένα μηχάνημα ανακατασκευασμένο και να πωλείται ως καινούργιο; Δεν νομίζω. Θα μιλήσω τη Δευτέρα με την Ideal πάλι. Το Πλαίσιο τι φταίει, για να του κάνω καταγγελία; Αφού το λάπτοπ το παρέλαβα κλειστό. Βέβαια ήταν λίγο ανοιχτό από κάτω, αλλά δεν έδειχνε να έχει ανοιχτεί. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
GoldenEye Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μα η Toshiba δέχτηκε την εγγραφή που έκανα για νέο μηχάνημα και μου είπε ότι η ημερομηνία κατασκευής του είναι 31/10/2009, βάσει του serial number. Πώς είναι δυνατόν να είναι ένα μηχάνημα ανακατασκευασμένο και να πωλείται ως καινούργιο; Δεν νομίζω. Θα μιλήσω τη Δευτέρα με την Ideal πάλι. Το Πλαίσιο τι φταίει, για να του κάνω καταγγελία; Αφού το λάπτοπ το παρέλαβα κλειστό. Βέβαια ήταν λίγο ανοιχτό από κάτω, αλλά δεν έδειχνε να έχει ανοιχτεί. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. γιατι ο προηγουμενος μπορει να μην το ειχε κανει registration και απλα να το επεστρεψε στο καταστημα. τι ηταν; λιγο ανοικτο απο κατω; και 4 αλλαγες στο region του dvd drive; μαλλον καποιος δεν το κολλησε καλα μετα την επιστροφή...
rallistas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το λαπτοπ σου ηταν τυλιγμενο με τα πανια του και τα nylon του?Αν ηταν γυμνο μεσα στα φελιζολ που βαζει η εταιρια,ειναι ανακατασκευη και μια χαρα σφραγισμενη ειναι η συσκευασια του.Αν εχει ανοιχτει η συσκευασια,η Toshiba εχει μια ταινια ασφαλειας με ενα κειμενακι η οποια δεν κολλαει με τπτ οπως και καθε εταρια. Τωρα το πως πωλειται ενα ανακασκευασμενο σαν καινουριο?Μια χαρα...!Απ'εξω το κουτι δε λεει τπτ για την ανακατασκευη.Ειναι σαν καινουριο.Ουτε τα μαγαζια δεν το ξερουν αυτο. *Εκ πειρας..
IMAndreas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα έχω το ίδιο λάπτοπ. Είχε αυτό το κειμενάκι στο κουτί κανονικά ζελατίνες τα πάντα. Όταν το ανοιξα τότε ξεκίνησε η εγκατάσταση. Είχε βέβαια πολλά προγράμματα και διάφορα και του εκανα φορματ. Αυτό με το region changes remaining μου βγάζει και εμένα 4. Στην αριστερή πλευρά έχει σαν σχέδιο την θύρα pcmia και δεν μπορώ να την ανοίξω, αφού μίλησα με τον britgreek λέει ούτε αυτός αλλά το έχει δει να ανοίγει....οπότε αναμένω μόνο σε αυτό το σημείο να δω τι γίνεται...
BritGreek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το λαπτοπ σου ηταν τυλιγμενο με τα πανια του και τα nylon του?Αν ηταν γυμνο μεσα στα φελιζολ που βαζει η εταιρια,ειναι ανακατασκευη και μια χαρα σφραγισμενη ειναι η συσκευασια του.Αν εχει ανοιχτει η συσκευασια,η Toshiba εχει μια ταινια ασφαλειας με ενα κειμενακι η οποια δεν κολλαει με τπτ οπως και καθε εταρια. Τωρα το πως πωλειται ενα ανακασκευασμενο σαν καινουριο?Μια χαρα...!Απ'εξω το κουτι δε λεει τπτ για την ανακατασκευη.Ειναι σαν καινουριο.Ουτε τα μαγαζια δεν το ξερουν αυτο. *Εκ πειρας.. Εμένα είχε διάφανη ζελατίνα το λάπτοπ. Όμως, το κουτί ήταν ανοικτό εν μέρει από κάτω (όχι από τη μεριά που ήταν η ταινία). Παιδιά, εμένα ένα μόνο πράγμα με προβληματίζει. Έστειλα email στην ideal αναφέροντας τα παρακάτω προβλήματα. Δεν μου έχει απαντήσει κανείς και το doa λήγει μεθαύριο. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω το λάπτοπ είναι πολύ ζεστό (τρέχει μόνο το firefox, το antivirus -avg και το firewall - zonealarm)
rallistas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Φανταζομαι οτι δε θα σου ειναι ευκολο αλλα πακετο και στην Ideal τωρα εφοσον λες για πολυ ζεστη.Το εχω στο μαγαζι και παιζει 12 ωρες και δεν εχω παρατηρησει την ζεστη που λες.Σε ποιο σημειο ζεσταινεται?
BritGreek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Φανταζομαι οτι δε θα σου ειναι ευκολο αλλα πακετο και στην Ideal τωρα εφοσον λες για πολυ ζεστη.Το εχω στο μαγαζι και παιζει 12 ωρες και δεν εχω παρατηρησει την ζεστη που λες.Σε ποιο σημειο ζεσταινεται? Όλη η αριστερή του πλευρά, ειδικά στο κάτω αριστερά μέρος της επιφάνειας του υπολογιστή. Επίσης, ζεματάει (στην κυριολεξία) η οθόνη στη μέση κάτω, εκεί που γράφει toshiba. Βγάζει ζεστό αέρα από το πληκτρολόγιο. Η δεξιά μεριά του πληκτρολογίου είναι κρύα (εντελώς) ενώ το πληκτρολόγιο από το Υ και αριστερά είναι ζεστό.
rallistas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το να βγαζει ζεστο αερα απο τον αεραγωγο στο πλαι ειναι λογικο.Ασε να το δω αυριο και θα σου στειλω και το δικο μου feedback.
IMAndreas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά άλλο ένα κριτήριο για να διαπιστώσουμε αν είναι καινούργιο ή όχι πιστεύω πως είναι να δούμε πόσο σφιχτές ήταν οι θύρες usb σου για παράδειγμα εμένα δεν έμπαινε το στικακι σε τέτοιο σημείο που νόμιζα πως το έβαζα ανάποδα...
rallistas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο γενικα το εχω παρατηρησει στα Toshiba,ακομα και μετα απο καιρο.
BritGreek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα επικοινώνησε η αντιπροσωπεία μαζί μου τηλεφωνικά (και όχι γραπτώς μέσω email). Μου πρότειναν να πάω το λάπτοπ να το δουν ή να στείλουν courier να το παραλάβει. Μου είπαν ότι δεν έχουν ίδιο λάπτοπ σε περίπτωση που βγει doa, κι έτσι θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στην επιστροφή των χρημάτων μου (αν και το αγόρασα από το Πλαίσιο), ή να επιλέξω κάποιο άλλο μοντέλο, γιατί δεν προβλέπεται να ξαναφέρουν το μοντέλο αυτό (παράξενο γιατί βγήκε πριν από λίγες ημέρες). Τέλος, μου εξήγησε ότι η θερμοκρασία είναι κάτι το υποκειμενικό και αυτό πρέπει να το ελέγξουν οι τεχνικοί για να δουν κατά πόσο ισχύει. Επίσης μου εξήγησε ότι θα κοιτάξουν όλα τα υπόλοιπα οι τεχνικοί και μάλιστα άμεσα. Πάντως ήταν πολύ εξυπηρετική η κοπέλα με την οποία μίλησα και νομίζω ότι θα βγάλω άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.