Προς το περιεχόμενο

overclocking i7 920

rebelion3011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Ειμαι ευτυχης κατοχος ενος αρκετα δυνατου πιστευω εργαλειου..

i7 920 d0, asus rampage 2 extreme , dominator gt 1866 cl7 6gb tripple, Sapphire 5870 vapor-x ,armor+lcs ,enermax revolution 1050w και αλλα μικροπραγματακια..

Αυτο που θελω ειναι να το πιεσω λιγακι ..απο αυτα που εχω δει παει αρκετα εχω δει 4,2 και παραπανω εγω θα ηθελα μεχρι 3,8 αφου ηδη θα εχω ξεπερασει τον extreme.

Εχω μπερδευτει με τις ρυθμισεις ..παρα πολλες..εχουμε κανεναν οδηγο ή καποιες ρυθμισουλες για αυτην την συνθεση ωστε να αποδωσει αρκετα καλα...θεωρω οτι ειναι καλο μηχανημα και αρκετα γρηγορο τι λετε?

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια.

Ειμαι ευτυχης κατοχος ενος αρκετα δυνατου πιστευω εργαλειου..

i7 920 d0, asus rampage 2 extreme , dominator gt 1866 cl7 6gb tripple, Sapphire 5870 vapor-x ,armor+lcs ,enermax revolution 1050w και αλλα μικροπραγματακια..

Αυτο που θελω ειναι να το πιεσω λιγακι ..απο αυτα που εχω δει παει αρκετα εχω δει 4,2 και παραπανω εγω θα ηθελα μεχρι 3,8 αφου ηδη θα εχω ξεπερασει τον extreme.

Εχω μπερδευτει με τις ρυθμισεις ..παρα πολλες..εχουμε κανεναν οδηγο ή καποιες ρυθμισουλες για αυτην την συνθεση ωστε να αποδωσει αρκετα καλα...θεωρω οτι ειναι καλο μηχανημα και αρκετα γρηγορο τι λετε?

Ευχαριστω πολυ

Για αρχη τι ψυξη εχεις και τι κουτι;

εγω ειμαι στα 4 με:

multiplier x21

bus: 190

cpu voltage 1.28150

Οι μνημες παιζουν στα 1900 με 1.65V

Στις μνημες μην παιξεις με το XMP. Οι Dominator και οι Dominator GT εχουν XMP για 920 C0 και οχι D0 με αποτελεσμα να βαζουν το QPI Voltage πολυ ψηλα.

Αν θελεις καποιο οδηγο θα βρεις παααααρα πολλους στο internet.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως κανω disable to xmp?? Και εγω στα 4 το εχω ακριβως με τις ρυθμισεις σου 21 190 και 1,28..τις μνημες ψαχνω.Με την 5870 βλεπω λιγα fps ξερετε κατι??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...