mistakos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιά.. Έχω ένα πρόβλημα με το δίκτυο μου. το router είναι στο ένα δωμάτιο το οποίο συνδέεται ενσύρματα με ένα desktop pc. το laptop που το χρησιμοποιώ στην άλλη άκρη του σπιτιού μου, το συνδέω μέσω ενός BELKIN powerline turbo, χρησιμοποιώντας (όπως καταλάβατε) τις πρίζες του ηλ. ρεύματος. το πρόβλημά μου είναι το εξής: Όταν βάζω το laptop να συνδεθεί από πρίζα μέσα στο ίδιο δωμάτιο με το router, το internet και γενικότερα το δίκτυο είναι μια χαρά, γρήγορο και άμεσο... όταν το συνδέω στο άλλο δωμάτιο το δίκτυο και το internet είναι διακοπτόμενο και όταν με το καλό συνδεθεί δεν είναι ούτε σταθερό ούτε γρήγορο. έχω δοκιμάσει και άλλες πρίζες του σπιτιού και με εξαίρεση αυτές του ίδιου δωματίου μου κάνει το ίδιο πράγμα περίπου σε όλες. Το belkin που χρησιμοποιώ, σύμφωνα με τις προδιαγραφές http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=459672 λέει ότι έχει εμβέλεια έως και 300μ καλωδίου. αμφιβάλλω αν από το ένα δωμάτιο στο άλλο έχει πάνω από 300μ καλώδιο ρεύματος... δεν μένω σε βίλλα!! χααχαχαχ έχει κανείς σας καμιά ιδέα εκτός από την εμβέλεια? τι άλλο μπορεί να φταίει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:04 ---------- Ξέχασα να αναφέρω, ότι στις αρχές όλα λειτουργούσαν άψογα. Το έχω λιγότερο από χρόνο και μου ξεκίνησε πριν 2 βδομάδες να μου κάνει αυτά τα κόλπα, ύστερα από format.
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 σιγουρα πανω στις πριζες δεν εβαλες τιποτα αλλο?πολυπριζο η κατι αλλο που να το πειραξε??
the_eye Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Αν έχεις τριφασικό ρεύμα πρέπει οι 2 πρίζες του ρουτερ και του laptop να είναι σε πρίζες τις ίδιας φάσης αλλιώς δεν παίζει σωστά.
mistakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 σιγουρα πανω στις πριζες δεν εβαλες τιποτα αλλο?πολυπριζο η κατι αλλο που να το πειραξε?? αν έχει πολύπριζο δηλαδή μπορεί να το επηρεάσει???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:55 ---------- Αν έχεις τριφασικό ρεύμα πρέπει οι 2 πρίζες του ρουτερ και του laptop να είναι σε πρίζες τις ίδιας φάσης αλλιώς δεν παίζει σωστά. νομίζω δεν είναι τριφασικό, αλλά θα το κοιτάξω γιατί οι παλιές πολυκατοικίες βάζανε τριφασικό! ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! θα τα δοκιμάσω και θα σας πω..
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 υποτιθεται οτι τα νεα power line δεν πολυμασανε απο ups,τριφασικα και πολυπριζα.αλλα για δοκιμη δοκιμασε χωρις πολυπριζο εκει η με απλο πολυπριζο αντι για ασφαλειας. κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.